Рецепт від Руслана Сенічкіна: запечені фаршировані овочі
Страви, приготовані у печі, не тільки корисні, а й надзвичайно смачні.
У програмі Сніданок 1+1 Руслан Сенічкін поділився рецептом запечених фаршированих овочів. Ведучий 1+1 запевняє, що страва найкраще смакуватиме зі сметаною чи несолодким йогуртом.
ІНГРЕДІЄНТИ
М'ясо – 200 г.
Цибуля – 1 шт.
Цукіні – 1 шт.
Перець – 2 шт.
Кабачок – 1 шт.
Баклажан – 1 шт.
Ізюм – 100 г.
Вершковий сир – 200 г.
Спеції за смаком.
ПРИГОТУВАННЯ
1. Нарізані перець, серединки баклажанів і цибулю помістити у миску.
Не варто додавати багато овочів, адже начинка може вийти водянистою.
2. Додати сир та ізюм.
3. Дрібно порубати яловичину або інше м’ясо.
4. Додати спеції за смаком. Перемішати.
5. У форму для запікання налити трохи води, подрібнити кілька зубчиків часника.
6. Почищені баклажан, кабачок, перець і цукіні начинити фаршом.
7. Зверху накрити овочі капелюшками.
8. Запікати при температурі 180 градусів протягом 1 год.