Службовий роман Ахтема Сеітаблаєва та вражаючі історичні драми: Що дивитися на «1+1» цього тижня

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Дізнавайтеся, що цікавого йтиме на «1+1» з 31 липня по 6 серпня.

Поделиться:

Ви намагаєтесь регулярно дивитися улюблений телеканал, та інколи все ж пропускаєте цікаві фільми чи телепрограми? Відтепер ми завчасно нагадуємо вам про найцікавіше. Відпочивайте з нами!

«Центральна лікарня», по буднях о 20:15.

Після першого робочого дня відволіктися та розслабитися допоможе захопливий серіал з улюбленими акторами. Стрічка чудово висвітлює перипетії людських взаємин, показує,  як люди спершу йдуть від свого кохання, а згодом намагаються його повернути.

Не пропустіть зворушливу історію розвитку стосунків лікарів Маргарити Сергіївна (Ольга Гришина) та Рустама (Ахтем Сеітаблаєв).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахтем Сеітаблаєв: Мені було ніяково, коли бачив себе в дзеркалі в білому халаті

«Битва під Червоною Скелею», понеділок, 23:10.

Тих, кому не спатиметься, запрошуємо в пригодницьку кіномандрівку до стародавнього Китаю (208 рік нашої ери.) Станьте свідком, як спритний прем'єр-міністр Цао Цао маніпулює волею імператора, щоб розв'язати війну з двома незалежними державами задля об’єднання всіх земель. Чи витримає натиск армія Шу? Фінал стрічки покаже.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK про участь в «Танцях з зірками»: Я не звик судити людей

«Хоробре серце», вівторок, 23:10.

Легендарна кінокартина з Мелом Гібсоном у головній ролі нагадає вам, що таке якісне кіно. Скористайтеся нагодою відчути себе частинкою загону славетного повстанця Воллеса та пройти з ним усі випробовування, що приготувала доля та історія.

«Справжня легенда», середа, 23:10.

Ще один цікавий фільм про генерала армії принца, котрий на самому злеті кар’єри покидає посаду та разом із сім’єю перебирається до провінції. Історична картина про складні взаємини  двох зведених братів не дасть вам нудьгувати!

 «Ліга сміху», п’ятниця, 20:15.

Добірний гумор, молоді, креативні команди, жарти яких уже стали «крилатими» та непідробна реакція членів журі… Черговий випуск найкращого гумористичного проекту в Україні допоможе вам завершити робочий тиждень на веселій, оптимістичній ноті!

«Життя після життя», субота, 8:45.

Історія про те, як давня дружба двох бізнесменів Юрія Мазурова та Сергія Воробйова не витримує випробування жадібністю. Юрій підступно вбиває Сергія, сподіваючись заволодіти його часткою в бізнесі. Та Сергій не поспішає розлучатися з життям. Потрапивши до небесної канцелярії, він випрошує можливість повернутися на землю в іншому тілі та захистити кохану – Світлану, якій загрожує смертельна небезпека.

«Шукаю жінку з дитиною», неділя, 20:15.

Коханці Борис та Віра хочуть відпочити удвох на курорті. Щоб вирватися, жінка бреше свому чоловікові, ніби їде відпочити до Ялти зі своєю подругою-астрологом Кариною. Та благовірний несподівано вирішує їхати разом з дружиною.

Аби виплутатись, коханець запрошує свою колишню однокласницю зіграти роль його вигаданої подруги. Бідолашна навіть не уявляє, ким їй тільки не доведеться прикидатися в цій кумедній історії!

Новости по теме