MONATIK про участь в «Танцях з зірками»: Я не звик судити людей

Танці з зірками

Член журі розказав, що думає про свої нові «службові обов’язки».

Поділитися:

Легендарне шоу «Танці з зікрами-2017» з кожним днем все ближче і ближче. На минулому тижні популярний співак і танцівник MONATIK прийняв #танціззіркамиchallenge від Камалії і стане членом журі проекту.

Свого часу артисту неодноразово доводилося брати участь у талант-шоу, а пізніше він став одним із улюблених тренерів «Голосу. Діти». Ми поспілкувалися з енергійним і запальним MONATIK-ом та дізналися, які враження в нього від нових «службових обов’язків» і перспектив.

Що вам особисто дає ця можливість – бути суддею проекту «Танці з зірками»?

Найперше, це великі переживання. Чесно кажучи, я не звик судити людей, мені більше подобається хвалити їх та оцінювати за працездатність і самовіддачу.

Я не кажу, що буду всіх розхвалювати. Бачитиму щось недопрацьоване – не змовчу про це. В будь-якому випадку, для мене велика честь – бути у складі кращих танцівників країни, які можуть оцінювати і професійних, і непрофесійних танцівників.

Як ви готуєтесь до проекту? Чого очікуєте?

Мені, на відміну від учасників, особливо готуватись не потрібно. Танців у мене в житті зараз більше, ніж вистачає: після роботи я майже завжди в репетиційних залах.

На шоу, крім значної відповідальності, мене «наділили» й великою радістю: коментувати та оцінювати виступи учасників. Сам я зростав на вуличному стилі танцю й більше полюбляю «криві лінії» та самобутні історії, адже на них більше розуміюсь.

Треба просто бути максимально чесним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома балерина Катерина Кухар розповіла, як тримає себе у формі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Влад Яма готується до «Танців із зірками-2017»

У проекті прийматимуть участь багато професійних танцівників. Як ви будете їх оцінювати?

Я буду добрим суддею, бо досі не вважаю себе професійним танцівником, скільки б не працював над собою. Як кажуть: «Вік живи – вік навчайся».

Знаю, що на шоу виступатимуть багато людей, які зовсім не пов’язані з танцями. Я й сам колись так прийшов до цієї сфери.

Можна робити абсолютно криві та незрозумілі лінії, але робити це з такою душею, з такими очима, що ти просто не можеш надивитися. А можна танцювати дуже технічно, рівно та чітко, але без вогника в очах. А отже – без любові до справи.

Тож, найперше, буду оцінювати манеру, подачу, та важливість конкретного танцю для пари.

Чи маєте якісь секрети швидкого досягнення гарної фізичної форми для тих, хто вже готуються до виходу на паркет?

Тільки невпинна робота над собою, тренування. В дієтах я не розуміюсь, і не відмовляю собі в гастрономічних «радощах життя». Все ж таки – я чоловік. Виглядати гарно – це, звісно, правильно. Однак, на мою думку, саме неправильний спосіб харчування й мотивує потім бігти в зал та займатися танцями. Бо це взагалі дуже корисний та приємний спосіб проведення часу. Я би сказав :«Нагороджуєш себе роботою за те, що поїв зайвого».

Звісно, тим, у кого гарна сила волі, на рахунок їжі, за період проекту можна постаратися перейти на правильне харчування. Це дуже допомагає почуватися вільніше, легше. А в танцях це особливо важливо.

Що для вас у пріоритеті при оцінюванні танцівника?

Однозначно – подача. Наприклад, дівчина з пишними формами може так вміло і вправно виразити себе через танець (коли особливості фігури ще крутіше «описують» її лінії й піруети на паркеті), що легко залишить позаду тендітних конкуренток.

Який основний меседж до учасників та майбутніх глядачів має суддя проекту «Танці з зірками-2017» MONATIK?

Головне – це любов до своєї справи та вміння так донести її до глядача, щоб він полюбив те, що й ти, і захотів цим займатися.

Новини по темі