«Сніданок з 1+1» зібрав чверть мільйона гривень для маленьких пацієнтів ОХМАТДИТу

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Загалом протягом року завдяки благодійним ініціативам «Сніданку з 1+1» було зібрано більше 600 тисяч гривень.

Поделиться:

В п’ятницю, 23 грудня, в прямому ефірі «Сніданку з 1+1» відбувся четвертий благодійний марафон на підтримку дітей в лікарні ОХМАТДИТ.

Загалом під час марафону вдалось зібрати 249 470 гривень, з яких 178 600 гривень було перераховано за ексклюзивні лоти від зірок, придбані під час онлайн-аукціону, а решта суми -  благодійні внески, що надійшли від телеглядачів та організацій.

Нагадаємо, всі зібрані під час благодійного марафону кошти будуть направлені на покращення психоемоційного стану дітей, які більшу частину свого часу знаходяться в лікарні ОХМАТДИТ. Зокрема, в двох відділеннях лікарні на постійній основі працюватиме спеціальний співробітник «Доктор Сміх» - аніматор-психолог, який щодня буде знаходитись з дітлахами, підтримувати їх та допомагати проходити лікування у форматі гри.

Ексклюзивні подарунки, які надали зіркі, актори, спортсмени та телеведучі були виставлені на продаж у благодійному онлайн-аукціоні, який відбувся на сторінці «Сніданку» у Facebook. Придбати подарунок від зірки міг кожен, хто запропонував найбільшу суму для перерахування на рахунок благодійного фонду «Крона».

Найпопулярнішими лотами четвертого благодійного аукціону «Сніданку» виявились: сертифікат на консультацію та проведення маммопластики від відомого пластичного хірурга Ростислава Валіхновського, за який запропонували 80000 грн, лот від Руслана Сенічкіна - зйомки у рубриці «Правила сніданку», який був придбаний за 9600 грн, а також лот від Ювелірного Дому ZARINA – золотий підвісок інкрустовану діамантами, рубінами та рожевими сапфірами, який було придбано за 8400 грн.

Окрім цього, в рамках доброчинного аукціону можна було придбати: ексклюзивну можливість потрапити до тренувальної бази ФК «Динамо» від ведучих програми «Профутбол» Олександри Лободи та Ігоря Циганика,дитячу книгу «Різдвяна історія» з автографом Тіни Кароль, шовкову сукню від відомого українського дизайнера Лілії Пустовіт, сукню від переможниці пісенного конкурсу «Євробачення» ДЖАМАЛИ, стильний рюкзак та скетч-бук з автографом актора студії «Квартал 95» Євгена Кошового, спільне приготування святкового пирога та зйомку в рубриці «Солодка неділя» від ведучої  програми «Сніданок. Вихідний»Валентини Хамайко та інші.

Сьогодні, ми знаємо, в лікарні багатьох міст України до дітей приходять волонтери. Тому для  четвертого благодійного марафону «Сніданку» ми обрали за мету – оплатити рік роботи у 2-х відділеннях ОХМАТДИТу двох штатних психологів – так званих, медичних клоунів, які протягом всього тижня будуть допомагати дітям проходити виснажливі процедури, підтримувати в дітях життєвий тонус. Адже давно доведено, що така підтримка покращує фізичне здоров'я, аналізи та результати лікування. Ми вдячні всім, хто долучився до нашої благодійної ініціативи - разом ми зробили неймовірне - зібрали майже чверть мільйона гривень!, -зазначила продюсер проекту «Сніданок» Юлія Жмакіна 

Нагадаємо, що це вже четвертий благодійний марафон, який проводить «Сніданок з 1+1». Попередні марафони були націлені на збір коштів для онкохворих дітей, літніх людей та притулку для тварин. Загалом завдяки чотирьом марафонам вдалося зібрати майже 600 тисяч гривень допомоги.

Новости по теме