Сніданок з 1+1 знову б’є рекорди телеперегляду

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Сніданок з 1+1 знову б’є рекорди телеперегляду
1plus1.ua

Сніданок з 1+1 продовжує утримувати високий інтерес глядачів

Поделиться:

Ранкове шоу Сніданок з 1+1, в якому цього сезону частково оновився склад ведучих, продовжує приваблювати глядачів. Минулого тижня ранкова програма каналу 1+1 знову оновила рекордну тижневу частку останніх десяти років. Крім того, ранковий блок 1+1, який включає в себе Сніданок з 1+1 та ранкові випуски ТСН, зі значним відривом лідирував у слоті, суттєво випереджаючи конкурентів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс: «Лише зараз я дозволяю собі бути собою»

«Ми вдячні нашим глядачам за прихильність, радіємо, що, як кажуть, «є контакт» і розуміння – Сніданок дослухається до побажань. Вдячна вмінню нашої команди відчувати тренди, і це дає такі високі результати. Ми і надалі будемо шукати контакт із нашою аудиторією, аби кожен ранок починався із посмішкою і новими знаннями», - коментує директор департаменту ранкового мовлення каналу 1+1 Юлія Жмакіна.  

Нагадаємо, у серпні до команди Сніданку з 1+1 доєднався Єгор Гордєєв, а у вересні - Неля Шовкопляс, яка веде ефіри у парі із ним. Через тиждень вони чергуються із Русланом Сенічкіним та Людмилою Барбір. Щоранку по буднях з 6:30 команда проекту дає глядачам корисні поради, залучає провідних експертів для пояснення найактуальніших тем та запрошує до студії найвідоміших українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Битва сезону: Єгор Гордєєв може стати достойним конкурентом Дмитру Комарову

Новости по теме