Світлана Тарабарова зізналася, чому приховує ім'я свого майбутнього чоловіка

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Співачка розповіла, яким буде її ідеальне весілля та хто стане його ведучим.

Поделиться:

Весільна мода 2016: Фасони стильних і елегантних суконьУкраїнська співачка, автор пісень та композитор Світлана Тарабарова завітала в студію «Сніданок з 1+1», щоб розповісти про підготовку до весілля та свого майбутнього чоловіка.

Світлана Тарабарова активно займається організацією весільної церемонії. Вона навіть перефарбувала власний автомобіль у білий колір і розмалювала його сердечками.

За словами співачки, вона планує «світле весілля», на якому буде мінімум алкоголю та конкурсів. Класичне європейське свято має лише одну мету – нагадати людям, що любов – це найголовніше.

Я не знала, що підготовка до весілля – це так складно. Проте ми з моїм коханим намагаємося кайфувати від кожного моменту, – каже співачка.

Тенденції сучасного українського весілля: як і коли влаштувати святоОрганізатором весілля стане ведучий ЧистоNEWS Артем Гагарін. Світлана Тарабарова переконує, що свято буде дуже веселе.

Світлана Тарабарова тримає в секреті ім’я свого майбутнього чоловіка. За її словами, всі побачать його лише на весіллі.

Моє особисте життя не повинно заважати музиці. Я ще не звикла до обручки, але я дуже щаслива, – зізнається Світлана.

Нагадаємо, що з 10 жовтня на 1+1 стартує комедійний серіал «Найкращий» тиждень мого життя», який розповідає про найабсурдніші життєві ситуації, що можуть статися з молодятами напередодні весілля. У центрі сюжету – вічна проблема взаємин батьків і дітей.

Новости по теме