Андре Тан випустив лінію дитячого одягу

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Одяг для новонароджених за останніми модними тенденціями від ATAN

Поделиться:

Український дизайнер та модний експерт Андре Тан приготував нову колекцію одягу для немовлят. Колекція називається Наполеон та Жозефіна. Вона створена для особливих церемоній у житті дітей, наприклад виписка з пологового будинку або хрестини.

Одяг створювала луцька фабрика «Тигрес». Співвласниця компанії Ірина Дубчук розповіла, що придбати одяг для немовлят можна буде у всіх бутіках ATAN та магазинах «Тигрес».

Два роки тому Андре сам став батьком донечки Софії. Зірковий татусь зізнається, що його дуже дратував одяг для немовлят. Дизайнер вирішив створити власну колекцію, надихаючись останніми світовими тенденціями.

Андре Тан вважає, що виховувати смак до стилю у дітей варто ще змалечку.

Дитину потрібно вчити одягатися модно та стильно, навіть коли вона тільки народилася. Якщо ви будете з самого початку виховувати у малюка правильний смак, то у підлітковому віці ваша дитина не зробить тату і не пофарбує волосся у синій колір.

Український дизайнер запевняє, що сьогодні у тренді для немовлят синій, білий та рожевий колір. Андре використовував для пошиття найпопулярніші тканини - велюр та бархат, адже вони м’які та приємні на дотик. Крім того, дизайнер прикрасив одяг дрібними візерунками.

Яскраві принти Андре радить використовувати для дизайну одягу для дітей старших трьох років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що носити восени: 7 стильних речей для базового гардеробу

Новости по теме