Юлія Саніна під час прямого включення з Ліверпуля розповіла про знайомство з королем Чарльзом III та Каміллою

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Юлія Саніна розповіла про підготовку до "Євробачення-2023" — Сніданок з 1+1
instagram/the_hardkiss

Ведуча "Євробачення-2023" Юлія Саніна розповіла, як проходить підготовка до пісенного конкурсу.

Поделиться:

Зовсім скоро в Ліверпулі розпочнуться півфінали "Євробачення-2023". Однією з ведучих міжнародного конкурсу стала фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна. Співачка вже прибула до Ліверпуля і навіть встигла познайомитися з королем та королевою-консортом Великої Британії. Ексклюзивно в "Сніданку з 1+1" на прямому включенні із Ліверпуля фронтвумен The Hardkiss розповіла про спілкування з королем Чарльзом та про підготовку до “Євробачення-2023”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вболівати я, звісно, буду тільки за Україну", — Тімур Мірошниченко про свої очікування від "Євробачення 2023"

В 2023 році "Євробачення" мало б проходити в України, однак через військову агресію росії його перенесли до Великої Британії. Юлія Саніна очікувала, що підготовка до головному міжнародного музичного конкурсу відбуватиметься нервово і напружено, проте помилилась. У Ліверпулі панує приємна дружня атмосфера, все проходить спокійно та без метушні. 

"Ми вже відрепетирували два півфінали. Сьогодні ми репетируємо фінал. Все відбувається заздалегідь, тому ми всі готові. Всі дуже здивовані моїм акцентом, точніше натуральністю моєї англійської мови. Я кілька місяців займалася цим. В принципі до мене ніяких питань немає. Я сподіваюся, всі задоволені. Тут панує дуже спокійна, приємна атмосфера. Це мене здивувало, тому що я гадала, що тут буде все дуже нервово, напружено. Але ні", — поділилася враження від підготовки до конкурсу співачка.

Юлія Саніна про "Євробачення-2023"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення-2023: точна дата і коли виступає Україна

Також Юлія Саніна розповіла про знайомство з майбутнім королем Чарльзом III та Каміллою. 

"Вони дуже приємні люди. Мене здивувало те, що не було ніяких перед цим зборів, де нам розповідали б, як себе правильно поводити, протоколи ці. Я запитала, про що я можу з ним поговорити, що можу сказати, як мені зробити цей реверанс. Мені сказали розслабитися та бути собою. І ми були навіть здивовані, що вони так біля нас затрималися. Ми з могли з ними поспілкуватися. Чарльз III запитав мене, як я себе тут почуваю, як мені атмосфера. Я подякувала за підтримку України, за те, що ми відчуваємо, що це українське "Євробачення", незважаючи на те, що воно проходить в Ліверпулі. Вони дуже гостинно до нас відносяться. Вони ставлять Україну на першу місце". 

Юлія Саніна про "Євробачення-2023" - 1+1

Нагадаємо, два півфінали і фінал "Євробачення-2023" відбудуться 9-го, 11-го і 13 травня. Представниками України на конкурсі є гурт ТVORCHI, які виступлять одразу в фіналі під номером 19.

Фото: instagram/the_hardkiss

Новости по теме