Організатори Євробачення оголосили ведучих та коментаторів цьогорічного шоу

Названі імена ведучих Євробачення-2023

Пісенний конкурс "Євробачення-2023" пройде з 9 по 13 травня.

Поділитися:

Фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна стане однією з чотирьох ведучих Євробачення-2023Разом з Саніною фінал конкурсу вестимуть легенда Євробачення у Великій Британії Грем Нортон, всесвітньо відома британська актриса Ханна Веддінгхем і зіркова телеведуча, співачка Аліша Діксон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, у якомі місті пройде фінал Євробачення-2023

"Для мене велика честь стати ведучою «Євробачення 2023». Цього року ми станемо свідками унікального шоу, яке Україна розділить з Британією. Мені водночас хвилююче, відповідально та радісно грати нову для себе роль. Але у мене є ви - моя підтримка. І я впевнена, що, навіть під час війни, ми продемонструємо свою прекрасну культуру на найвищому рівні", — прокоментувала новину фронтвумен The Hardkiss в інстаграм.

Голосом Євробачення-2023 та кореспондентом у Ліверпулі буде ведучий ЖВЛ Тімур Мірошниченко, який вів Євробачення в Україні в 2017 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я став більш сентиментальним", — Тімур Мірошниченко про оновлений ЖВЛ, та як змінився за рік повномасштабної війни

Нагадаємо, гранд-фінал Євробачення відбудеться на арені Liverpool в суботу, 13 травня. Пісенний конкурс мав проходити в Україні, але через повномасштабне вторгнення росії його довелося перенести до Великої Британії. В 2023 році Україну представллять переможці Нацвідбору, гурт TVORCHI з піснею Heart of Steel.

Новини по темі