Улюблене ранкове шоу українців "Сніданок з 1+1" відтепер на ТЕТ

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Улюблене ранкове шоу українців "Сніданок з 1+1" відтепер на ТЕТ

Відтепер глядачі побачать найвідоміші телевізійні шоу України на телеканалі ТЕТ.

Поделиться:

У надважкий час українці потребують підтримки та можливості відволікатися від новин на улюблений контент. 1+1 бере участь у телемарафоні «Єдині новини», разом з тим група 1+1 media не може залишити глядачів без улюблених програм. Відтепер глядачі побачать найвідоміші телевізійні шоу України на телеканалі ТЕТ. 

Сніданок з 1+1

Улюблене ранкове шоу «Сніданок з 1+1» можна подивитись на ТЕТ о 7:00 у будні та о 8:00 на вихідних. Щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України. 

«Зараз ми на ТЕТ допомагаємо підтримувати моральний і бойовий дух, наділяємо оптимізмом. Глядач приходить до нас, аби розслабитися, відпочити та підзарядитися хорошим настроєм і надією на краще майбутнє. А відтепер зможе дивитися улюблені та найкращі шоу телеканалу 1+1 на ТЕТ», — пояснила генеральна продюсерка телеканалу ТЕТ Оксана Петришин.

Сніданок. Вихідний

Вже з 15 серпня у будні о 17:00 глядачі зможуть побачити на телеканалі ТЕТ і випуски улюбленого тревел-шоу «Світ навиворіт».

Новости по теме