Відтепер в ефірі телеканалу ТЕТ: тревел-шоу «Світ навиворіт» з Дмитром Комаровим повертається

Світ навиворіт. Україна
Відтепер в ефірі телеканалу ТЕТ: тревел-шоу «Світ навиворіт» з Дмитром Комаровим повертається

З 15 серпня у будні о 17:00 глядачі зможуть побачити випуски улюбленого шоу на телеканалі ТЕТ.

Поділитися:

Улюблені проєкти телеканалу 1+1 відтепер можна буде побачити на ТЕТ. Вже незабаром головний мандрівник країни Дмитро Комаров повернеться на екрани разом із популярним тревел-шоу «Світ навиворіт». Через повномасштабне вторгнення російських військ на територію України сезон, який розпочався 5 лютого, довелось поставити на паузу. Проте програма повертається – з 15 серпня у будні о 17:00 глядачі зможуть побачити випуски улюбленого шоу на телеканалі ТЕТ.

Світ навиворіт Комаров

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ"Ось так виглядає "захист населення Донбасу": гинуть мирні люди", — Дмитро Комаров показав знищений російською армією Лисичанськ й поспілкувався з мирним населенням міста

Нагадаємо, що понад 12 років мандрівник відкриває українцям секрети різноманітних держав: вивчає їхню культуру, професії, ризикуючи власним життям, відкриє цікаві місця, невідомі навіть запеклим любителям туризму. Безстрашність українця не має меж – знімальна група не один раз у рамках експедицій навідувалась до первісних племен та вивчала їхні традиції. 

За 13 сезонів шоу «Світу навиворіт» Дмитро Комаров об’їздив 17 країн світу. І у кожній країні мандрівник залишав згадку про Україну. Від дарував вишиванки, українські ляльки та солодощі, підіймав найбільший прапор України у Еквадорі та вчив індонезійських папуасів готувати борщ.

Світ навиворіт Комаров

Окрім того, в усіх експедиціях мандрівника супроводжував його оберіг – український прапор, який багато років лежить у кишені рюкзака Комарова. Говорить, що завжди під час подорожей він за будь-якої нагоди вивішує прапор так, щоб люди могли його бачити.

Світ навиворіт Комаров

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ"Салтівку зносять з лиця землі", — Дмитро Комаров показав моторошне відео руйнувань у Харкові

Повномасштабне російське вторгнення на територію України повністю змінило діяльність усім відомого мандрівника Комарова, який раніше вивчав культури інших народів та племен. З перших днів вторгнення Дмитро їздить фіксувати російські злочини в гарячі точки України, які постраждали від обстрілів та окупації. Ризикуючи життям, він показує всю правду про результати злочинів росіян. Також мандрівник допомагає зборами на підтримку ЗСУ. Наприклад, у свій День народження Комаров виставив на аукціон власну автівку, за яку вдалося виручити 1 млн гривень. Окрім цього, телеведучий активно займається волонтерськими проектами непублічно. 

Особисто Дмитро Комаров не сумнівається у перемозі України і робить від себе все залежне, щоб її швидше наблизити.

Нагадаємо, телеканали ТЕТ і 1+1 обʼєднають програмні сили: відтепер глядачі зможуть дивитися найбільші шоу країни на одному майданчику. Новий сезон на ТЕТ з найулюбленішими продуктами 1+1 стартує вже 8 серпня.

Новини по темі