Влад Яма розповів, чому приховує фото сина

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Відверті зізнання судді шоу Танці з зірками про успіх, кар’єру та особисте

Поделиться:

Його ім’я асоціюється з пристрасною румбою та драйвовим ча-ча-ча. Десять років тому на паркеті шоу Танці з зірками він змусив всю країну говорити про латино-американські танці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість Могилевської: Влад Яма зізнався, з якою учасницею «Танців з зірками» вийшов би на паркет

Сьогодні Влад Яма один із найвпливовіших танцювальних суддів країни, талановитий танцюрист та хореограф, а також люблячий чоловік та батько маленького сина. Нещодавно Влад похизувався спільним фото із красунею-дружиною, запросивши її на шоу Танці з зірками.

На сторінках Влада у соціальних мережах можна побачити декілька ніжних фото із дружиною, однак фото із сином пара не показує.

Це було нашим спільним рішенням. Окремі частинки тіла: маленьку руку, ногу, вушко сина, ми можемо показати, проте більшого не хочеться, - стверджує зірковий татусь.

Хореограф запевнив, що таким чином, вони із дружиною намагаються зберігати сімейний затишок та комфорт і захистити свою сім’ю від зайвих очей. Танцюрист також зізнався, що вони думають про другу дитину.

Поки що ми збираємо інформацію, радимося із друзями, як це - мати багатодітну сім’ю, - розповів Влад.

Щодо виховання сина, Влад запевняє, що у них із дружиною рідко виникають непорозуміння. Крім того, танцюрист подякував своїм батькам за чудове виховання, яке стало для нього прикладом.

Мені дуже подобається, як мене виховали. Я би хотів стати для свого сина таким ж хорошим прикладом.

Влад Яма запевнив, що прийняв рішення танцювати самостійно ще у сім років. А у свої 24 він вже був переможцем Відкритого чемпіонату Лондона з бальних танців та викладачем хореографії Національного університету культури. Слава, яка прийшла до Влада після мегауспішних Танців із зірками, підштовхнула хлопця рухатись далі.

Що стосується моїх захоплень, мало хто знає, що я люблю відчувати себе у ролі діджея.

Сьогодні він суддя шоу Танці з зірками, а скоро оцінюватиме жіночу красу у новому проекті Модель XL. Він мріє створити власний танцювальний проект та продовжує наполегливо займатися хореографією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма розповів про «свій найбільший скарб»

Новости по теме