«Женщина-кошка» Хєлли Берри выпускает авторскую коллекцию белья

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Голливудская актриса Хэлли Берри разработала собственную эксклюзивную линию белья.

Поделиться:

50-річна голівудська актриса Хеллі Беррі створила авторську колекцію білизни. Жінка назвала лінійку «білизною для справжніх жінок». Білизна надійде у продаж вже у січні наступного року. 

Маленька чорна сукня: Як приховати недоліки фігуриЗа словами Хеллі, одяг буде не лише красивий, а й дуже зручний, що його просто не захочеться знімати. 

«Білизна, в якій можна жити» − слоган кампанії.

Хеллі довела усім жінкам, що для мрії не буває надто пізно. А будь-які аргументи проти − це лише виправдання для слабких. За свої цілі треба боротися і вкладати дюжину зусиль, аби втілити їх у реальність. Все у наших руках.

У свої 50 я навчилася бути безстрашною! І тепер я точно знаю: не буває надто рано чи надто пізно, аби робити те, що приносить тобі щастя.

Це вже не перший досвід Хеллі Беррі, коли їй доводиться виходити зі своєї зони комфорту. У 1986 вона стала першою чорношкірою представницею США на конкурсі краси «Міс світу», зайнявши 6 місце. А в 1989, знімаючись у мінісеріалі «Живі ляльки» впала в кому, отримавши діагноз − цукровий діабет 1 типу.

Незважаючи на всі життєві обставини, Хеллі Беррі успішно реалізувала себе як модель та актриса. Її сценічний талант був відзначений такими нагородами, як  «Золотий глобус», «Еммі», «Срібний ведмідь». За фільм «Бал монстрів» Хеллі Беррі отримала «Оскар», ставши першою чорношкірою жінкою у номінації «Найкраща жіноча роль».

Читайте також: Як зірки серіалу «Беверлі-Хіллз» допомагають колезі боротися з раком.

Новости по теме