Повернення улюблених серіалів та прем'єра фільму Ахтема Сеітаблаєва: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнайтеся, що показуватиме улюблений телеканал з 14 до 20 травня.

Поделиться:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

Кохання Мер'єм, понеділок-п'ятниця о 17:10

Батько Мер'єм намагається сказати доньці, що в його хворобі винен Октай, проте прокурор наймає людину в лікарні, щоб той позбувся чоловіка. Сам Октай поспішає у лікарню, щоб допомогти із вбивством. Бурджу продовжує розслідувати напад, вона починає підозрювати свого напарника. Як розгортатимуться події далі - не пропустіть у нових серіях турецького серіалу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалу Кохання Мер’єм навчався у Києві

Хороший хлопець, понеділок-четвер о 20:30

У центрі сюжету – історія хлопця, який потрапляє до в'язниці, взявши на себе злочин своєї дівчини. Олег і Настя разом ще зі студентських років. Вони хотіли прожити все життя разом, мріяли «вибитися в люди» і будували плани на майбутнє. Одного разу заради просування по кар'єрних сходах Настя йде на авантюру, але ситуація виходить з-під контролю, і дівчина скоює серйозний злочин. Олег бере всю провину на себе і опиняється за гратами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найпривабливіші українські акторки з серіалів «1+1» (фото)

Поверніть мені красу, щовівторка о 22:50

Вона мріяла стати матір'ю, але, коли сталося чудо – доля відібрала надію і принесла біль утрати. Чи зможе вона пережити горе і почати життя заново - не пропустіть у новому випуску проекту Поверніть мені красу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти Поверніть мені красу подарували учасниці «нове обличчя» (до і після)

Одруження наосліп, щосереди о 22:00

У новому випуску реаліті-шоу Одруження наосліп зустрінеться пара, що спробує побудувати своє щастя. Психологи Олена Любченко та Єгор Тополов допоможуть молодятам знайти спільну мову та вирішити усі конфлікти. Вона хотіла просто нормальних стосунків, а потрапила у казку. Чи перетвориться казка на хеппіенд? Не пропустіть нову романтичну історію реаліті вже у середу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як позбутися дитячих комплексів

Чужа молитва, у п'ятницю о 20:15

Основою сюжету стала реальна історія молодої кримськотатарської дівчини Саіде, яка під час окупації нацистами Бахчисарая та депортації кримськотатарського народу, врятувала життя 88 єврейським дітям. Дівчина працює вихователькою у притулку для татарських дітей-сиріт, коли зустрічає хлопчика Іцхака, який разом з іншими єврейськими дітьми переховується від німецьких окупантів. Незважаючи на загрозу для власного життя, Саіде бере під свій захист вихованців та видає маленьких євреїв за татар - дає їм нові імена, навчає мови, звичаїв і молитов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 українських фільмів, заснованих на реальних подіях

Розсміши коміка. Діти, в суботу о 18:30

Новий сезон гумористичного шоу Розсміши коміка. Діти не припиняє дивувати. Дитячий гумор знову в ціні! Маленькі гумористи приготували для вас чимало жартів, що розвеселять у дорослих, і дітей. Не пропустіть новий виспуск Розсміши коміка. Діти у суботу о 18:30 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських стала музою відомих фотографів

Вечірній квартал, субота о 21:15

Новий сезон гумористичного шоу Вечірній квартал тішитиме глядачів веселими жартами та цікавими мініатюрами. Улюблені гумористи підготували для вас неймовірні номери, що піднімуть настрій та змусять радіти від душі. Не пропустіть новий випуск розважального шоу вже у суботу о 21:15 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вечірній Квартал покаже продовження казки «Бременські музиканти»