Що дивитися на 8 березня: Відверті зізнання Тіни Кароль та улюблені романтичні кінострічки

Проведіть жіноче свято разом з 1+1!

Поделиться:

На честь жіночого свята 1+1 приготував чимало романтичних сюрпризів. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

8 березня у великому місті, о 11:50

До дня 8-го березня зіркові гумористи студії Квартал 95 приготувала для вас веселі жарти та цікаві мініатюри. Своїми жартівливими номерами, розвагами та піснями коміки привітають усіх українок із прийдешнім святом, подарують гарний настрій та лише позитивні емоції. 

Титанік, о 15:40

Це історія однієї з найбільших морських катастроф за все існування людства, на фоні якої спалахує кохання між двома пасажирами - Роуз та Джеком. Талановитий художник-безхатченко закохується у дівчину із заможної сім'ї, що опинилася на межі банкрутства, Роуз. Однієї ночі Джек врятував Роуз від самогубства, і між молодими людьми виникла симпатія. Згодом вона переросла у справжні глибокі почуття, та чи суджено їм бути разом? 

Фото: Кадр з фільму "Титанік"

Службовий роман, о 20:11

Працівник Новосельцев вирішує показати себе із кращого боку на роботі і щиро сподівається на підвищення. Однак йому це не вдається, і він вирішує прислухатись до поради давнього друга та почати залицятися до своєї керівниці Калугіної. Вона сувора та відповідальна, ніколи не показує свої справжні емоції та слабкість. Проте насправді у душі вона романтик і прагне жіночого щастя. Під впливом нових стосунків жінка повністю змінюється, а Новосельцев, забувши про свою справжню ціль, піддається почуттям. 

Фото: Кадр з фільму "Службовий роман"

Інтонації Тіни Кароль, о 23:15

8 березня на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра музичного фільму про тренера Голосу країни-8 та популярну українську співачку . У відвертому інтерв'ю Тіна поділиться досі невідомими подробицями свого особистого життя, розповість, як протистояла труднощам і власним комплексам, порадить, як не втратити себе і знайти сили рухатися далі та зізнається, що своє натхнення знайшла у самотності. Крім того, у фільмі прозвучать хіти із музичного віжуал-альбому співачки, який містить відеокліп до кожної пісні з нової пластинки. Не пропустіть прем'єру фільму Інтонації Тіни Кароль у четвер о 23:15 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль випустила кліп, присвячений її таємному коханню