5 модних стрижок, які варто спробувати влітку

5 модних стрижок, які варто спробувати влітку
@greenteanosugar

Стильні ідеї для оновлення образу, на які потрібно звернути увагу.

Поделиться:

Літо - чудова пора для нового іміджу, адже кожній модниці так кортить почуватися свіжою та найчарівнішою. Ми підготували для вас добірку із 5-ти модних стрижок для різної довжини волосся, які будуть актуальними цього літа. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 модних тенденцій манікюру літа 2018

БОБ 

Подовжений чи короткий - боб сміливо можна назвати найстильнішою стрижкою 2018-го. Ця зачіска омолоджує та додає свіжості. Подовжений боб підходить жінкам із будь-якою формою обличчя, пом’якшуючи його риси та утворюючи витончений овал. Ідеальним пофарбуванням для такої стрижки вважають балаяж та омбре. 

@selenagomez

@nina

ФРАНЦУЗЬКА ЧІЛКА 

Це чудовий варіант для модниць, які не готові кардинально змінювати імідж, але бажають легких літніх змін. Цього літа чілку модно носити як до довгого, так і до короткого волосся. Єдиний нюанс - вона повинна бути подовженою, і таким чином, ви матимете змогу розділяти чілку по центру або носити на бік, коли вона почне відростати. Носячи чілку, як модно крутити, так і випрямляти волосся. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові тренди у фарбуванні волосся: Рожевий шатен, блоранж та балаяж

@taylorswift

@dakotahq

БАГАТОШАРОВІ СТРИЖКИ 

Багатошарові стрижки підійдуть жінкам з тонким довгим волоссям, які завжди мріяли мати розкішну зачіску. Багатошаровість допоможе додати волоссю об’єму та легкості, а також скорегує форму обличчя, звужуючи її та акцентуючи увагу на вилицях та підборідді. 

@lorealpro

ПІКСІ 

Це найвдаліша стрижка для спекотної літньої погоди, яка не здає своїх позицій вже декілька сезонів поспіль. Смілива, ефектна та невимушена - саме такий вигляд має красуня зі стрижкою піксі. Якщо ви готові до кардинальних змін або ж обожнюєте короткі стрижки, цей варіант саме для вас. 

@katyperry

ПОДОВЖЕНЕ КАРЕ 

Стилісти називають подовжене каре однією із найстильніших стрижок року. Вона пасує красуням із різною формою обличчя, додає образу яскравості та жіночності. Крім того, це вдалий варіант для жінок, які люблять різноманітні зачіски - ніжне плетіння, маленький хвіст, нижній пучок. 

@rosiehw

@margotrobbie

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вечірні зачіски на випускний 2018: 7 оригінальних ідей