Нові тренди у фарбуванні волосся: Рожевий шатен, блоранж та балаяж

Нові тренди у фарбуванні волосся
@nadyadorofeeva

Все про головні відтінки і техніки фарбування волосся у новому теплому сезоні.

Поділитися:

У теплий сезон кожна жінка прагне змін та оновлення. Що може краще освіжити та подарувати гарний настрій, ніж нова зачіска? Ми підготували для вас добірку із семи найпопулярніших відтінків і технік фарбування волосся, які допоможуть відчути себе неповторною та особливою. 

РОЖЕВИЙ ШАТЕН

50 відтінків рожевого популярні не лише в одязі. Rose brown - саме так називається новий колір для фарбування волосся, який набирає все більше популярності серед стилістів.

ОНОВЛЕНИЙ БАЛАЯЖ ТА ОМБРЕ

У минулому сезоні чимало стилістів та колористів говорили про те, що актуальність омбре та балаяжу вже закінчилась, і настав час однотонного фарбування. У 2019-ому балаяж повертається у моду, але матиме інший вигляд. Популярності набирає новий перехід - зі світлого у темний відтінок. Погодьтеся, такий тренд справді має ефектний вигляд. 

@deryndaniels

Що стосується омбре, модно висвітлювати волосся не з середини довжини, а від рівня нижче вух. Важливо робити перехід від темного до світлого відтінку. Таке фарбування особливо підходить красуням зі стрижкою «боб». 

@kuthaus_claremont

СТРОБІНГ І КОНТУРИНГ

Hair-стилісти називають стробінг і контуринг новим хітом цього літа, адже правильне оформлення такого фарбування допомагає не тільки досягнути ідеального відтінку волосся, а й скоректувати риси обличчя. Контуринг - це своєрідна гра між світлими і темними відтінками. Така модна техніка допомагає витягнути обличчя, зробити акцент на вилиці та зробити очі виразнішими. 

@doutzen

Стробінг - процес нанесення фарби, яке залежить від особливостей будови вашого обличчя. Це фарбування є суто індивідуальним, і ваш колорист обов’язково повинен враховувати усі деталі. 

@katebeckinsale

ПОПЕЛЯСТО-КОРИЧНЕВИЙ

У новому теплому сезоні стилісти та beauty-знавці рекомендують володаркам русого волосся звернути увагу на нову модну техніку фарбування - ashy brown або попелясто-коричневий. Такий тренд допоможе зробити волосся більш виразним, а зачіску - оригінальною та ультрамодною. 

@itsjerryanthonyhair

@hairby_gloria

@andrewlovescolor

ПЛАТИНОВИЙ БЛОНД

У 2019-ому не поступається новинкам класика - ідеальний платиновий блонд. Так, ми всі знаємо наскільки важко підтримувати цей відтінок, проте його краса безсумнівно цього варта. Холодний сріблясто-білий відтінок волосся зачаровує своєю жіночністю та елегантністю. 

БЛОРАНЖ

Новий відтінок блонду під назвою блоранж - це суміш холодного блонду з персиковими або апельсиновими нотами. Такий сміливий відтінок буде до вподоби модницям, які не бояться експериментувати з волоссям і полюбляють яскраві кольори літа. 

@emmaroberts

ТЕМНЕ КОРІННЯ

Темне волосся біля коріння у блондинок вже давно перестало бути антитрендом. Навпаки - такий ефект додає жіночому образу невимушеності та сексуальності. Головне, аби перехід від темного коріння до блонду був плавним. 

@kimkardashian

@g.bar.kiev

Більше про актуальні зачіски читайте на 1plus1.ua:

3 романтичні зачіски весни

Наймодніші зачіски весни 2019: 7 стильних варіантів

Вечірні зачіски на випускний 2019: Вісім оригінальних ідей