Як Тіна Кароль випробувала на собі безвіз

Українська співачка однією з перших виїхала за кордон за умовами безвізового режиму.

Поделиться:

У понеділок, 12 червня, Тіна Кароль дала прес-конференцію у Ризі, присвячену її майбутньому сольному концерту в Юрмалі 10 липня.

Оскільки 11 червня українці отримали право на безвізовий в'їздПоради мандрівникам-початківцям: як уникнути проблем на кордоні з ЄС до країн Євросоюзу. Тож латвійська преса поцікавилася у зірки, як вона перетинала кордон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грамотний безвіз: як подорожувати з дитиною

Сьогодні ми випробували на собі безвізовий режим. Візу мою справді не шукали, на підставі документів подивилися тільки страховку і запитали про мету візиту. Сказала, що я співачка і у мене сьогодні багато інтерв'ю, - розповіла Тіна Кароль.

Також співачка поділилася думками про те, наскільки безвіз допоможе українцям.

Ви знаєте, скільки відсотків мешканців України не були за кордоном? Більше 60%. Уявляєте, що для них означає безвіз? Це як ніби зняли «залізну завісу». Більшість вважає, що скрізь живуть так само, як у нас, але це не так. Безвіз багато значить для українців. Мені здається, що це важливий крок до внутрішньої свободи. Це те, що є у вас. Я б дуже хотіла, щоб мешканці України були щасливими людьми, - вважає Кароль.

Фото: facebook.com/tina.karol 

Під час поїздки до Юрмали зірка також погуляла просто неба, охоче сфотографувалася з прихильниками, які своєю чергою діляться світлинами з кумиром на своїх сторінках у соцмережах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль розповіла, які стосунки її пов'язують з «Містером Білорусь» Дицевичем