Дмитро Комаров у новому випуску “Світу навиворіт” покаже, як живе одне з найнебезпечніших міст Колумбії

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров покаже, як живе одне з найнебезпечніших міст Колумбії — 1+1

Премʼєра нового випуску “Світу навиворіт” вже цієї п'ятниці.

Поделиться:

Цієї пʼятниці, 5 травня, о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна” відбудется премʼєра нового випуску “Світ навиворіт”, знятого до повномасштабного вторгення.

У програмі розпочинається цикл випусків про колумбійське місто Буенавентура, яке називають найнебезпечнішим в країні. Воно є епіцентром світового наркотрафіку. Про нього не знайдеш інформації в путівниках, а відеосюжети звідти – справжня рідкість. Все через непомірно високий рівень злочинності в місті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров у новому випуску “Світу навиворіт” покаже, як в Колумбії шиють куленепробивний одяг, що захищає життя українців

Буеновентура стала епіцентром зіткнень між різними озброєними угрупованнями, кожне з яких тримає свій район і постійно намагається захопити новий, щоб розширити сферу впливу та свій бізнес. Кожен район Буенавентури нагадує окрему державу зі своїми президентами та порядками. Але чітких покажчиків, де проходить кордон між ними, не існує. Тому місцеві жителі називають такі кордони невидимими і найбільш за все бояться їх перетнути. Якщо помилково перейдеш невидимий кордон, це може коштувати життя.

Саме тому під час зйомок команда не знімала ті самі бронежилети, які Дмитро Комаров випробовував на міцність у минулому випуску. Адже щодня у Буенавентурі відбуваються перестрілки.

світ навиворіт дмитро комаров 1+1

Дмитро Комаров разом з командою ризикнув відвідати місто та показати його зсередини. Він познайомиться з волонтером на імʼя Хуан, який є активістом та правозахисником. Ризикуючи життям, Хуан допомагає родинам, чиї близькі загинули від угруповань. Колумбієць проведе телеведучому екскурсію на броньованому автомобілі та покаже деякі невидимі кордони Буеновентура.

Як живуть місцеві у такому небезпечному місті, та чим закінчиться одна з найекстримальніших екскурсій команди в Буенавентурі, дивіться в новому випуску “Світу навиворіт” вже цієї пʼятниці о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новости по теме