Світ навиворіт: Дмитро Комаров стане шахтарем у смарагдовій копальні Колумбії (фото)

Світ навиворіт. Україна
Світ навиворіт: Дмитро Комаров стане шахтарем у Колумбії

Дмитро Комаров покаже, на що йдуть колумбійці заради пошуку смарагдів, та побуває в гостях у шахтаря, який став мільйонером.

Поділитися:

В пʼятницю, 24 березня, о 19:30 на телеканалі 1+1 Україна покажуть новий епізод «Світу навиворіт», знятий до повномасштабного вторгнення. Команда проєкту продовжує цикл програм про смарагдовий регіон Колумбії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Світ навиворіт. Колумбія": Дмитро Комаров випробував на собі найпопулярніший серед колумбійців спосіб розбагатіти

У новому випуску Дмитро Комаров вирушить до міста Музо, яке ще називають смарагдовою столицею або «казино посеред Анд». Все тому, що 90% найдорожчих каменів у світі видобувають саме у шахтах поблизу, а знайти «свій» камінь та вмить розбагатіти тут може кожен.

Робота шахтаря дуже небезпечна. У темній слизькій копальні колумбійцям загрожують не тільки обвали та нестача кисню, але і підвищений рівень підземних вод. Та попри небезпеку, бажаючих працювати в смарагдових шахтах багато.

Дмитро Комаров

Для звичайних колумбійців це одна з небагатьох можливостей «виграти по-крупному». Вони сподіваються знайти той самий смарагд, а на виручені кошти здійснити мрію – оплатити навчання, купити будинок для батьків або вирушити в мандрівку.

Дмитро Комаров випробує на собі особливості роботи шахтарем та спуститься в копальню, глибиною 18 метрів. Видобуток смарагдів там проводиться за допомогою буріння. Вручну шахтарі обробляють сотні кілограмів породи. Ця праця – не для слабких.

"Робота не дитяча. Тепер коли я буду бачити смарагди в ювелірних крамницях, згадуватиму, якою важкою працею вони дістаються з-під землі", — прокоментував свій новий досвід Дмитро Комаров.

Дмитро Комаров в Колумбії

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Згадки про фільм "Рік" Дмитра Комарова з’явилися у міжнародній пресі — The Times, Daily Mail, The Independent, New York Post і не тільки!

Крім того, в новому випуску, мандрівник познайомиться з чоловіком, якому вдалось на шахті знайти омріяний камінь та стати мільйонером.

На що він витратив виручені кошти та як пройшов робочий день Дмитра Комарова в смарагдовій шахті, дивіться у четвертому випуску "Світ навиворіт. Колумбія" 24 березня о 19:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Нагадаємо, сезон про Колумбію Дмитро Комаров зняв до повномасштабного вторгнення. Команда проекту вирішила показати нові випуски, щоб підтримати українців у складні часи та подарувати позитивні емоції.

Щоб 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі