Дмитро Комаров вперше з'явився на обкладинці з дівчиною

Світ навиворіт. Україна
Ведучий «Світ навиворіт» Дмитро Комаров з'явився на обкладинці глянцю з дівчиною
1plus1.ua

Ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» з'явився на обкладинці глянцю з дівчиною.

Поделиться:

Обкладинку нового березневого номеру журналу «Теленеделя» (20-26 березня, №12) прикрасили телеведучий Дмитро КомаровДмитро Комаров налякав прихильників химерним фото та переможниця конкурсу від «Теленедели» Наталія Сердюк.

Нагадаємо, що торік у вересні «Теленеделя» разом з Дімою Комаровим оголосила конкурс на пошуки цікавої супутниці для спільної екстремального пригоди. Настав час дізнатися, хто став цією щасливицею, і який сюрприз їй приготував ведучий проекту «Світ навиворіт» на телеканалі 1+1.

Наталії Сердюк 27 років, народилася в Житомирській області, зараз живе в Києві. За освітою – економіст і фармацевт, працювала у фармацевтичній компанії. За той час, поки тривав наш проект, встигла змінити професію, пройти відбір на стюардесу і постажуватися. Уже не вистачить пальців на руках, щоб перерахувати, в скількох містах та країнах вона побувала. Була заміжня.

Головний редактор журналу Людмила Козаренко запитала Дмитра і Наталію, що переконало їх взяти участь в цьому проекті.

Я прихильник того, щоб максимально близько знайомитися з аудиторією і спілкуватися не тільки віртуально. Хочу мати зворотній зв'язок з глядачами і тому проводжу в різних містах творчі зустрічі, – відповів Комаров.

«Ідея знайти найекстремальнішу дівчину в країні здалася дуже цікавою. На цей конкурс писали люди, які живуть так само, як і я, – багато подорожують, прагнуть жити в ритмі «Світу навиворіт» або мріють про це. А значить, близькі мені по духу. З майже 500 листів вибрали чотири від найбожевільніших (в хорошому сенсі слова) дівчат. Але історія Наташі особлива. Я не вірив в прочитане – це було схоже на сценарій якоїсь драми. Виявилося, що реальне життя».

Наталія писала на конкурс наречених, як інтригуюче був названий проект. Дівчина розуміла, що Діма не з тих, хто буде так влаштовувати особисте життя.

Просто хотілося познайомитися з ним ближче. Це був пізній вечір. Виникло сильне бажання розповісти про те, що наболіло. Потім, коли виграла в конкурсі, трошки про це пошкодувала – через те, що винесла своє сокровенне на публіку. Але, можливо, для когось моя історія стане уроком.

Ми з чоловіком любили подорожувати. Так вийшло, що у свій час жили в Словаччині, яка вигідна тим, що з неї легко і швидко добиратися до країн Європи. В основному пересувалися на автомобілі. За три дні я могла з'їздити до Відня і Лейпцигу, звідти – до Амстердаму, Брюсселю. Іншим разом впродовж десяти днів відвідати Австрію, Німеччину, Францію і Швецію: Відень, Халльштатт, Зельден, Інсбрук, озеро Кенігсзе, Зальцбург, Ліхтенштейн, Шамоні, Івуар, Женева і Мюнхен.

Про наші маршрути можна було б писати і писати. Торік у травні полетіли з Антоном на Шрі-Ланку. Там машину замінив скутер...Лікарям не вдалося його врятувати...

Наталя пише вірші, і один з них подарувала Дімі відразу після їх польоту. Діма Комаров розповів: «Дуже красиві рядки українською мовою, спеціально для мене, вірш написаний від руки – про мій стиль життя. Це було дуже приємно!"

Подробиці особистої історії Наталі, про те, що трапилося з її чоловіком, як допомогла дівчині зустріч з Дімою, як пройшов політ Діми та Наташі в небі – читайте в інтерв’ю в журналі «Теленеделя»

До речі, Дмитро Комаров лідирує в народному голосуванні премії «VIVA найкрасивіші», підтримайте його своїми смс-голосами і лайками! Результати будуть визначені в суботу, 18 березня, на Церемонії нагородження в Палаці Україна

За Діму Комарова слід відправляти повідомлення на номер 4345 з текстом: viva29 (код 29, а префікс viva обов'язковий, без пробілу). СМС в цьому конкурсі по 2 гривні.

Онлайн голосування за посиланням.

Новости по теме