«Пошуки нареченої» для Дмитра Комарова: шанувальниці завалили ведучого листами

«Пошуки нареченої» для Дмитра Комарова: шанувальниці завалили ведучого листами
1plus1.ua

Мандрівник і екстремал Дмитро Комаров змушує плакати від щастя не лише непальських жінок, а й українських прихильниць.

Поділитися:

Ведучому тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитру Комарову вирішили допомогти знайти свою другу половинку. «Теленеделя» оголосила «конкурс наречених» для відомого холостяка. 

Дмитро наголосив, що нікому не обіцяв весілля, однак він залюбки познайомиться з дівчатами-фіналістками конкурсу, яких обере журі.

За місяць прихильниці закидали редакцію «Теленеделя» листами для екстремала і благодійникаДмитро Комаров закликає подарувати 9-річній дівчинці можливість дихати. Днями журнал опублікував найцікавіші з листів від дівчат. Здебільшого претендентки на серце ведучого описують, як люблять відпочивати і свої екстремальні вподобання. 

"Я юрист, веду досить активний спосіб життя, багато подорожую (хоча це дивлячись з ким порівнювати). Свій перший стрибок з парашутом Д-6 здійснила в далекому 2003 році. Потім пообіцяла батькові більше цього не робити. Торік порушила обіцянку (термін давності минув), стрибнула в тандемі. Люблю подорожувати на велосипеді, короткі походи Україною і довші Європою - з баулами, наметами, спальниками і т. д. Загалом, дикунами. Цього року разом з друзями з Німеччини і Росії брала участь в Tough Mudder - 21-кілометровому пробігу з перешкодами", - пише про себе 31-річна Ірина Дубовик з Києва.

"Життя моє - це суцільна карусель подій, рухів, поїздок, спілкування, нових знайомств. Мене часто запитують: "Звідки у тебе стільки енергії?". Відповідаю: "Актив, постійний актив і... гори!" Люблю їх шалено! Саме там я відпочиваю, відпочиваю по справжньому - душею. Своїм досягненням вважаю сходження на Західну вершину Ельбрусу осінь 2013 року: 5642 м. Регулярно ходжу в походи - одноденні і тривалі, поодинці (щось в цьому знаходжу) і з компанією. Була в Угорщині, Грузії, але найяскравіші враження залишилися від Індії в 2015 році. Беру участь в мультиперегонах гірською місцевістю, велоперегонах Downhill, змаганнях з техніки пішохідного та гірського туризму", - розповіла 26-річна Світлана Корольова, яка працює в гірничо-рятувальній службі в Алушті.

Дмитро попросив шанувальниць не ставитися надто серйозно до конкурсу, адже «холостяцькі» формати шоу не для нього. Ведучий 1+1 погодився, щоб «Теленеделя» зібрала анкети дівчат, щоб знайти найкекстремальнішу серед них. Переможниця вирушить у подорож зі своїм кумиром. 

Новини по темі