Історія про справжню любов: як мешканка Херсонщини врятувала власну собаку (Світ Навиворіт. Україна)

Світ навиворіт. Україна
Як мешканка Херсонщини ризикнула заради порятунку собаки — Світ Навиворіт. Україна

У першому випуску "Світ навиворіт. Україна" Дмитро Комаров зустрів жінку, яка врятувала собаку після підриву Каховської ГЕС.

Поделиться:

Цієї п’ятниці о 20.30 на “1+1 Україна” відбулася довгоочікувана прем’єра дослідницького проєкту «Світ навиворіт. Україна». Вперше за 13 років Дмитро Комаров у своєму фірмовому стилі покаже сьогодення України. Він розповість дивовижні історії простих українців та здивує глядачів цікавими відкриттями про рідну країну. У прем’єрному випуску журналіст долучився до команди порятунку жителів Херсону та сіл, які постраждали внаслідок підриву росіянами Каховської ГЕС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Найцікавіше — не лежить на поверхні” — у першому випуску “Світ навиворіт. Україна” Дмитро Комаров візьме участь в пошуках затонулого артефакту 300-річної давнини

Дмитро Комаров був вражений побаченим: школи, будинки, цілі двори пішли під воду і водночас росіяни продовжували обстрілювати регіон. Разом зі знімальною групою він став маленькою частинкою однієї з рятувальних команд – човном перевозили людей і тварин, доставляли продукти. Особливо вразило те, що люди навіть в найважчих ситуаціях не падали духом та випромінювали позитив. Дуже багато історій про любов та людяність.

Одна із жінок, Галина Миколаївна, поділилася власною історією. Коли росіяни підірвали Каховське водосховище, вона збиралася виїхати із зони підтоплення, але її собака втекла. У неї був вибір: поїхати без домашнього улюбленця, врятувавши себе і нову машину, або залишитись шукати собаку. Собака знайшлась, а машина за 20 тисяч доларів втонула. Та Галина не сумує, адже її тваринка разом з нею.

"Для мене цей день в Херсоні — день про любов. Я майже у всіх на обличчі бачив посмішку при тому, що відбувається трагедія світового масштабу. Але люди не втрачають оптимізм та не бояться обстрілів, повеней. Галина Миколаївна — жінка-герой, яка втопила власну машину, аби врятувати цю собаку".

Дивіться перший випуск дослідницького проєкту «Світ навиворіт. Україна»:

Новости по теме