Прем'єра "Світ навиворіт. Україна": повне відео першого випуску

Світ навиворіт. Україна
Дивіться відео онлайн першого випуску Світ навиворіт. Україна

Новий сезон "Світ навиворіт. Україна" - дивіться перший випуск програми на сайті 1+1.

Поделиться:

Цієї п’ятниці о 20.30 на “1+1 Україна” відбулась прем’єра дослідницького проєкту «Світ навиворіт. Україна». Вперше за 13 років Дмитро Комаров у своєму фірмовому стилі показує сьогодення України та розповідає дивовижні історії простих українців та здивує глядачів цікавими відкриттями про рідну країну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Найцікавіше - не лежить на поверхні” - в першому випуску “Світ навиворіт. Україна” Дмитро Комаров візьме участь в пошуках затонулого артефакту 300-річної давнини

У прем’єрному випуску команда проєкту вирушила на пошуки справжніх скарбів та разом з археологами дістане з дна Дніпра унікальний історичний артефакт, якому більше трьохсот років. Вперше за історію «Світу навиворіт» Дмитро Комаров взяв участь в археологічних розкопках та показав, як відбувається процес консервації цінних пам’яток.

Як відбувались рятувальні операції в Херсоні? Як тепер живуть в селах на березі колишнього Каховського водосховища? Які скарби зберігаються на дні Дніпра? Про все це - в першому випуску “Світ навиворіт. Україна”. Дивіться повний випуск:

Дивіться щоп'ятниці о 20:30 на "1+1 Україна" "Світ навиворіт. Україна".

Новости по теме