Рецепт еліксиру довголіття від японців

Світ навиворіт. Україна

Дмитро Комаров дізнався секрет напою, що дарує довголіття та сили.

Поделиться:

У вчорашньому випуску Світу навиворіт Дмитро Комаров побував на землі довгожителів – острові Окінава. Ведучий дізнався чимало таємниць того, як тамтешнім японцям вдається жити понад 100 роківЯк японцям вдається жити понад 100 років.

Серед секретів довголіття окінавців – вживання зміїної горілки. В її основі – хабу, найбільш ядовита змія на острові. Заспиртована вона перетворюються на еліксир молодості, так вірять у Японії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров розповів, який вигляд має японський борщ

 

Тож Дмитро Комаров вирушив на одне з найнебезпечніших полювань у своєму житті – на хабу. «На полюванні важливо бути уважним, обережним та не переоцінювати свої сили і сміливість», – порадив ведучому мисливець за зміями. З такими настановами ведучий подався підкорювати змій – і це йому добре вдавалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Японія навиворіт: 5 дивовижних фактів про країну сонця, що сходить

 

Беручи до рук смертоносну змію, Дмитро Комаров згадав, що колись його вже кусав небезпечний плазун: «Колись мене вже кусала змія в Камбоджі. Я тоді навіть не встиг записати останню підводку. Потім мені стало дуже погано, і я думав, що вже не виживу. Добре, що все минулося».

Новости по теме