Ким Джамала була на Новий рік у дитинстві (фото)

Ким Джамала була на Новий рік
1plus1.ua

Тренер «Голосу країни» поділилася дитячими спогадами.

Поделиться:

Найкращі образи Каті Осадчої у 2016 році (фото)Телепроект «Світське життя з Катериною Осадчою» підготував феєричне шоу до святкування Нового року. Глядачі стануть свідками грандіозного зіркового карнавалу, який вийде в ефір 1 січня о 22:00.

 Першою у новорічну студію до Катерини Осадчої завітає тріумфаторка року, переможниця Євробачення-2016, Джамала. Нещодавно співачка поділилася своїми світлинами у образі незвичайної Снігуроньки на своїй сторінці в Instagram.

Коли думаєш про образ Снігуроньки, перед очима з’являється золотокоса блондинка з голубими очима, проте, як не дивно, я часто була в садочку і школі Снігурочкою, - пише Джамала про свій образ.

На новорічне ж святкування від програми «Світське життя з Катериною Осадчою» Джамала зявиться у казковій сукні. У ній вона спуститься на величезному святковому годиннику, щоб заспівати українську версію міжнародного різдвяного хіта Jingle Bells.

Читайте також: Де і з ким Джамала зустріне Новий Рік.

У відповідь на такий теплий та патріотичний подарунок «Світське життя» теж підготувало сюрприз для зіркового тренера «Голос країни 7» Джамали. Її привітають найяскравіші переможці Євробачення різних років: від Олександра Рибака до Кончити Вюрст.

Окрім Джамали в гості до Катерини Осадчої в Новорічну ніч завітають: Тіна Кароль, Ольга Полякова, гурт «ТІК», MONATIK, Ірина Білик, гурт «Віа Гра» та багато-багато інших.

Читайте також: Тіна Кароль розповість Каті Осадчій усю правду про своє особисте життя.

Не пропустіть  неймовірне новорічне  шоу з креативними пісенними номерами, сенсаційними інтерв'ю та безліччю сюрпризів - «Світське життя. Новорічний карнавал», яке покажуть 1 січня на каналі 1+1.