Ахтем Сеітаблаєв зізнався, задля кого візьме участь у «Танцях з зірками»

Танці з зірками

Актер и режимер принял #танціззіркамиchallenge и бросил вызов Наталье Холоденко

Поделиться:

Уже несколько недель в Украине продолжается грандиозный #танціззіркамиchallenge телеканала «1+1», в рамках которого станет известно, кто примет участие в легендарном обновленном проекте «Танці з зірками».

Популярные артисты украинского шоу-бизнеса продолжают удивлять всю страну и один за другим раскрывают свои имена.

На днях участница группы «Время и Стекло» и тренер «Голосу. Діти-4» Надя Дорофеева передала челлендж популярному актеру и режиссеру Ахтему Сеитаблаеву. А уже сегодня Ахтем принял вызов и даже рассказал, ради кого будет учиться танцевать на главной сцене страны:

«Всем привет из замечательного города Алматы. Друзья, я получил #танціззіркамиchallenge от Нади Дорофеевой - я принимаю его. И стану участником главного танцевального шоу страны «Танці з зірками», потому что в свое время пообещал доченькам Назлы и Софии, что папа когда-нибудь научится достойно танцевать», - сказал Ахтем и станцевал несколько зажигательных па.

В свою чергу популярний актор та режисер передав #танціззіркамиchallenge відомому психологу Наталі Холоденко. Вже незабаром стане відомо, чи прийме Наталя виклик.

Наталя Холоденко – український психолог з досвідом роботи більше 12 років, кандидат філософських наук та тренер особистісного росту. Наталя однією з перших почала застосовувати психологічне консультування онлайн та тепер проводить тренінги для жителів більш ніж 40 країн світу. Загальна кількість підписників у соціальних мережах психолога перевищує 200 тисяч, а кожне відео набирає щонайменше 15 тисяч переглядів. Цього року Наталя Холоденко зайняла друге місце у голосуванні за найгарнішу жінку України «Viva! Самые красивые-2017».

Минулого тижня майбутній учасник «Танців з зірками» Олександр Скічко оголосив всеукраїнський #танціззіркамиchallenge та закликав всю країну записувати відео з танцювальними па різних стилів, публікувати в соціальних мережах та залучати друзів до челенджу, а автору кращого ролика ведучі «Сніданку з 1+1» подарують два квитки на прямі ефіри.

Нагадаємо, на головній сцені країни свої сили спробують ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров, український шоумен Олександр Скічко, співачка і тренер «Голосу. Діти-4» Надя Дорофєєва та актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв. Одним з членів журі стане всесвітньо відома балерина Катерина Кухар,  а ось чи вийдуть популярна співачка Наталя Могилевська та відомий танцівник Влад Яма на паркет як пара - досі є таємницею. Незмінним ведучим «Танців з зірками» залишиться Юрій Горбунов.

Протягом наступних декількох тижнів зірки передаватимуть одне одному #танціззіркамиchallenge, поки глядачам не стане відомий повний зірковий склад проекту. На відео знамениті артисти продемонструють перші танцювальні па та відкриють ім’я наступного учасника «Танців з зірками».

Зазначимо, що оновлені «Танці з зірками» вражатимуть глядачів сучасними танцями та постановками, неповторними яскравими костюмами та новими вражаючими декораціями.

Слідкуйте за #танціззіркамиchallenge у соціальних мережах телеканалу «1+1» та на сторінках зірок.

Новости по теме