Ахтем Сеітаблаєв зізнався, задля кого візьме участь у «Танцях з зірками»

Танці з зірками

Актор і режисер прийняв #танціззіркамиchallenge та кинув виклик Наталі Холоденко.

Поділитися:

Уже декілька тижнів в Україні триває грандіозний #танціззіркамиchallenge телеканалу «1+1», у межах якого стане відомо, хто візьме участь у легендарному оновленому проекті «Танці з зірками».

Популярні артисти українського шоубізнесу продовжують дивувати всю країну та один за одним розкривають свої імена.

Днями учасниця гурту «Время и Стекло» та тренер «Голосу. Діти-4» Надя Дорофеєва Надя Дорофеєва стала співзасновницею концепт-стору корейських брендів So Dodoпередала челендж популярному актору та режисеру Ахтему Сеітаблаєву. А вже сьогодні Ахтем прийняв виклик та навіть розповів, заради кого буде вчитися танцювати на головній сцені країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Зеленський розповів про свою участь у «Танцях з зірками»

 

Усім привіт з чудового міста Алмати. Друзі, я отримав #танціззіркамиchallenge від Наді Дорофеєвої – я приймаю його. І стану учасником головного танцювального шоу країни «Танці з зірками», тому що свого часу пообіцяв донечкам Назли та Софії, що їхній тато коли-небудь навчиться більш менш гідно танцювати, - сказав Ахтем на станцював декілька запальних па.  

 

Своєю чергою популярний актор та режисер передав #танціззіркамиchallenge відомому психологу Наталі Холоденко. Вже незабаром стане відомо, чи прийме Наталя виклик.

Наталя Холоденко – український психолог з досвідом роботи більше 12 років, кандидат філософських наук та тренер особистісного росту. Наталя однією з перших почала застосовувати психологічне консультування онлайн та тепер проводить тренінги для жителів більш ніж 40 країн світу. Загальна кількість підписників у соціальних мережах психолога перевищує 200 тисяч, а кожне відео набирає щонайменше 15 тисяч переглядів. Цього року Наталя Холоденко посіла друге місце у голосуванні за найгарнішу жінку України «Viva! Самые красивые-2017».

Минулого тижня майбутній учасник «Танців з зірками» Олександр Скічко оголосив всеукраїнський #танціззіркамиchallenge та закликав всю країну записувати відео з танцювальними па різних стилів, публікувати в соціальних мережах та залучати друзів до челенджу, а автору кращого ролика ведучі «Сніданку з 1+1» подарують два квитки на прямі ефіри.

Нагадаємо, на головній сцені країни свої сили спробують ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров, український шоумен Олександр Скічко, співачка і тренер «Голосу. Діти-4» Надя Дорофєєва та актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв. Одним з членів журі стане всесвітньо відома балерина Катерина Кухар,  а ось чи вийдуть популярна співачка Наталя Могилевська та відомий танцівник Влад Яма на паркет як пара - досі є таємницею. Незмінним ведучим «Танців з зірками» залишиться Юрій Горбунов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явилися фото Могилевської та Ями, які раніше не публікували

Упродовж наступних декількох тижнів зірки передаватимуть одне одному #танціззіркамиchallenge, поки глядачам не стане відомий повний зірковий склад проекту. На відео знамениті артисти продемонструють перші танцювальні па та відкриють ім’я наступного учасника «Танців з зірками».

Зазначимо, що оновлені «Танці з зірками» вражатимуть глядачів сучасними танцями та постановками, неповторними яскравими костюмами та новими вражаючими декораціями.

Стежте за #танціззіркамиchallenge у соціальних мережах телеканалу «1+1» та на сторінках зірок.

Новини по темі