Дмитро Комаров попри травму готується до проекту «Танці з зірками»

Танці з зірками

Мандрівник готується до легендарного шоу, хоча нещодавно опинився на лікарняному ліжку.

Поделиться:

Ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро КомаровДмитро Комаров розсекретив країну, якій буде присвячено новий сезон програми «Світ навиворіт», який візьме участь у «Танцях з зірками-2017», розповів, чому опинився у лікарні.

На репетиціях Дмитро відчув сильний біль у великому пальці ноги, йдеться у «Сніданку з 1+1». За словами Комарова, це травма, яку він отримав під час зйомок шоу «Кварталу 95» від стронгмена Василя Вірастюка ще минулого року.

«Річ у тім, що, можливо, пам'ятаєте, минулого року на зйомках найсильніша людина планети Василь Вірастюк під час репетиції кинув мене якось так невдало і зламав мені великий палець на нозі. Вася у цьому абсолютно не винен, це був абсолютно творчий робочий процес. Ми репетирували за лаштунками з «95 кварталом», - пояснив Комаров.

 

Комаров додав, що попри нестерпний біль, він щодня танцює по 4-5 годин, аби згодом вийти на паркет проекту «Танці з зірками».

«Я, як і більшість з нас, стежу за своїм здоров'ям лише тоді, коли щось болить. Я зробив рентген, далі думаю, заросте, як на собаці. На жаль, зараз я вдарив ногу і з'ясувалося після рентгену, що перелом не зрісся. Ця кістка залишилася окремо, а у мене танці. Ви розумієте, зараз у мене щодня репетиції. У мене болить. Я після цього мажу, ходжу до клініки на процедури, у мене все це розпухає. Але дітися нікуди», - зізнався ведучий.

Новости по теме