Дмитро Комаров візьме участь у проекті «Танці з зірками»

Танці з зірками

Ведучий передав #танціззіркамиchallenge всесвітньо відомій балерині Катерині Кухар.

Поділитися:

Телеканал «1+1» продовжує грандіозний #танціззіркамиchallenge, у межах якого стане відомо, хто візьме участь у легендарному оновленому проекті «Танці з зірками».

Минулого тижня стали відомі імена вже чотирьох зірок проекту. Так, незмінним ведучим «Танців з зірками» залишиться Юрій Горбунов, а от яку роль виконають популярна співачка Наталя Могилевська та відомий танцівник Влад Яма досі залишається головною інтригою проекту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явилися фото Могилевської та Ями, які раніше не публікували

Українськи зірки продовжують дивувати Україну та один за одним розкривають свої імена.

Сьогодні ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» на телеканалі «1+1» Дмитро Комаров прийняв виклик від Влада Ями та зізнався, що у проекті вперше спробує свої сили на паркеті:

Я ніколи не танцював, але все ж таки приймаю #танціззіркамиchallenge. Це точно буде весело, адже я буду вчитися танцювати на головній сцені країни, - не приховуючи емоцій, сказав мандрівник.

 

 

Цікаво, що на відео Дмитро продемонстрував свої перші танцювальні па і пообіцяв удосконалити навички на «Танцях з зірками».

Своєю чергою ведучий передав #танціззіркамиchallenge всесвітньо відомій балерині Катерині Кухар. А Катерина, вже традиційно, сама повідомить у соціальних мережах, яку роль виконає у проекті та кому передасть #танціззіркамиchallenge.

Катерина Кухар - знана балерина, міжнародний викладач танцю, заслужена артистка України та прима-балерина Національної опери України, 2016 року була нагороджена Орденом княгині Ольги III ступеня. Катерина гастролює у країнах Європи, Канади, США, Японії, Кореї, Китаї та ін. Відома артистка є членом журі багатьох міжнародних балетних конкурсів і фестивалів, а в Національній опері України виконує провідні ролі практично всього репертуару.

Упродовж наступних декількох тижнів зірки передаватимуть одне одному #танціззіркамиchallenge, поки глядачам не стане відомий повний зірковий склад проекту. На відео знамениті артисти продемонструють перші танцювальні па та відкриють ім’я наступного учасника «Танців з зірками».

Зазначимо, що оновлені «Танці з зірками» вражатимуть глядачів сучасними танцями, неповторними костюмами та інноваційним павільйоном 360⁰.

Перший сезон відомого танцювального проекту здобув високу прихильність телеглядачів та став одним із найбільш рейтингових розважальних шоу в історії українського телебачення. За правилами проекту, десять професійних танцівників складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання десяти танцювальних композицій оцінюють телеглядачі та професійне журі.

ПРОЙДІТЬ ТЕСТ: Який танець вам підходить?

Стежте за #танціззіркамиchallenge у соціальних мережах телеканалу «1+1» та на сторінках зірок.

Оновлений проект «Танці з зірками» телеглядачі «1+1» побачать вже у наступному телесезоні.

Новини по темі