Кучеренко поцілувала Комарова у прямому ефірі

Танці з зірками

Дмитро та Олександра постали в образі з фільму «Чарівник з країни Оз».

Поделиться:

У п’ятому ефірі Танців з Зірками, що відбувся 24 вересня, Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко виконали віденський вальс в образах залізного лісоруба та Дороті з казки «Чарівник з країни Оз». Під час виступу пара з’єдналася у поцілунку, після чого Дмитро символічно зрубив дерево.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка пара покинула проект Танці з зірками у п'ятому ефірі

Під час прямого ефіру глядачі телеканалу «1+1» стали свідками примирення мандрівника з суддями проекту.

«Я вважаю, що головні риси чоловіка – це сміливість, вміння визнавати свої помилки та відповідати за свої слова. Я визнаю, що минулого разу не стримав емоцій стосовно тебе, Владе, та мільйонів глядачів, які дивились шоу. Я за це прошу вибачення перед всіма глядачами. Це був наш із Владом конфлікт, і Ви не повинні були за цим спостерігати. Влад, якщо ти матимеш бажання, ми теж можемо почати з чистого листа», - вибачився мандрівник.

Своєю чергою Влад Яма потиснув руку учаснику. MONATIK, звернувшись до Дмитра Комарова, додав, що у розмові чоловіка прикрашають манери.

Після того, як конфлікт був вичерпаний, судді оцінили виступ Дмитра та Олександри у 14 балів.

Нагадаємо, що минулого тижня Дмитро Комаров та Влад Яма розбили глеки. У номері Бабкіних суддя провів паралель між Комаровим та деревом на сцені. Опісля Комаров назвав Яму «сліпим суддею».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комаров пояснив, чому так жорстко відповів Владу Ямі і назвав його «сліпим»

 

Новости по теме