Олена Шоптенко розповіла про стосунки з Ахтемом Сеітаблаєвим поза паркетом

Танці з зірками

Зеленський чи Сеітаблаєв - з ким Шоптенко танцюється краще?

Поделиться:

Вона - одна з найвідоміших танцівниць України. Олена Шоптенко ще з самого дитинства доводила, що хореографія - це справа її життя. Вперше батьки Олени відвели її на танці, коли дівчинці було 6 років. В 12 років вона стала чемпіонкою Києва, а у 19 років танцівниця одержала дві перемоги у міжнародних чемпіонатах. Саме тоді Олена Шоптенко стала відомою не лише в Україні, а й в усьому світі.

Я розумію, що це було написано на моїй долі. Я активно займалася спортом та бальними танцями. Все це було для мене дуже важливо, і як будь-який інший спортсмен, я йшла до своєї мети.

Сьогодні хореограф активно розвиває свою студію, бере участь у різних танцювальних проектах за кордоном і виступає на паркеті шоу Танці з зірками у парі з Ахтемом Сеітаблаєвим.

10 років тому у проекті Танці з зірками Олена танцювала із Володимиром Зеленським. Сьогодні танцівниця не хоче порівнювати своїх партнерів.

Не варто порівнювати їх, як танцівників. Вони абсолютно різні. Це дуже працьовиті люди, і говорити, хто з них кращий, я не буду.

У своєму інтерв’ю Ахтем Сеітаблаєв розповів, що танцює заради своїх донечок. Олена Шоптенко зізнається, що через надзвичайно щільний графік ще навіть не мала нагоди з ними познайомитися.

Мій графік дуже мінливий, тому нагоди познайомитись ще не було. Однак усе ще попереду. Проект Танці з зірками забирає дуже багато часу, і інакше нічого б не вийшло. Тренуватися потрібно багато, щоб досягти бажаного результату.

Танцівниця запевняє, що показувати близькість на паркеті із своїм партнером - це акторська майстерність.

 

A post shared by ALENA SHOPTENKO (@alena_shoptenko) on

Танцюристи звикли до тілесного контакту. Ахтем, як талановитий актор, також це розуміє. Для нас це лише робота.

Олена Шоптенко вважає головним конкурентом на шоу Танці з зірками себе саму. Якщо говорити про інші пари, то всіх учасників Олена вважає сильними та гідними перемоги.

Насамперед я змагаюся із тою Оленою, яка була 10 років тому. Це дуже велика відповідальність, адже тоді це була гучна перемога. Тепер моє завдання - покращити свій результат та показати ще вищий рівень танцю.

 

A post shared by ALENA SHOPTENKO (@alena_shoptenko) on

Танцівниця вважає, що за цих 10 років вона змінилася, стала більш досвідченою та має свою стратегію. Однак її відношення та любов до танцю не змінилася, а також дівчина ніколи не прагнутиме перемогти у проекті. Найважливішою для неї є участь та емоції на паркеті. Крім того, Олена запевняє, що вони з Ахтемом обов’язково проявлять себе у різних стилях і постануть перед глядачами не лише у ніжному та чуттєвому образі, а й веселому і драйвовому.

 

A post shared by ALENA SHOPTENKO (@alena_shoptenko) on

Я розуміла, що мені потрібно мати серйознішу роботу. Під впливом батька я вступила в університет економіки і вирішила бути топ-менеджером іноземної компанії. Однак саме в той момент мене запросили взяти участь в проекті Танці з зірками. Від того часу все й закрутилося.

Олена має дуже близькі стосунки зі своїми батьками, проте зізнається, що зараз спілкуватися вдається не так часто, як би того хотілося. Однак раз у тиждень її сім’я зустрічається разом. Крім того, танцівниця розповіла, що приймати важливі рішення їй завжди допомагає чоловік. Олена вважає, що її щастя любить тишу, тому старається не афішувати своє сімейне життя.

Новости по теме