Ви мусите це побачити: Чим вражатиме фінал Танців з зірками

Танці з зірками

Виступи улюблених пар, особливі гості та особисті історії зірок.

Поделиться:

Цієї неділі, 29 жовтня, о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться грандіозний фінал оновлених Танців з зіркамиПовернення легенди: Чим вражали оновлені Танці з зірками, під час якого за звання найкращої танцювальної пари країни змагатимуться Надя Дорофєєва та Євген Кот, Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко, а також Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко.

І ось декілька причин не пропустити останній випуск танцювального шоу.

ПОБАЧИТИ ТАНЦІ-АВТОПОРТРЕТИ

Цікаво, що новими постановками зіркових учасників стануть справжні танцювальні автопортрети зірок, у яких вони розкриють особисті історії та поділяться найпотаємнішими переживаннями. Так, Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко виконають на головному паркеті країни фрістайл, у якому актор та режисер поділиться болісними хвилюваннями стосовно своєї рідної землі, Криму, під пісню тренера Голосу країни Джамали 1944 у виконанні переможниці Голос.Діти-3 Еліни Іващенко. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 номерів на Танцях з зірками, після яких ви ще дужче полюбите українські пісні

Надя Дорофєєва та Євген Кот станцюють ніжний модерн про віру у себе та своїх близьких.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 виступів Наді Дорофєєвої на Танцях з зірками, за які ми її любимо

Наталія Могилевська 5 виступів Наталії Могилевської на Танцях з зірками, які кортить переглянутиразом зі своїм партнером Ігорем Кузьменком розповість історію сильної жінки, яка завжди знаходить сили для того, щоб йти тільки вперед.

Також у фіналі Танців з зірками кожна пара виконає танець, з яким учасники прийшли на проект, улюблену постановку глядачів і новий номер.

ПОБАЧИТИСЯ З УСІМА ПАРАМИ ПРОЕКТУ 

Зірки вперше вийдуть на паркет зі спільним номером фіналістів і станцюють яскраву постановку-відкриття, у якій візьмуть участь всі 10 пар проекту, журі, вокалісти і навіть ведучі телеканалу 1+1.

ПОЧУТИ УЛЮБЛЕНИХ АРТИСТІВ

Спеціальними гостями грандіозного фіналу Танців з зірками стануть Сергій Бабкін, Оля Полякова, Камалія, LAUD (Влад Каращук), які виконають для глядачів телеканалу 1+1 свої сольні пісні, а також Наталія Могилевська вийде головний паркет країни не тільки, як танцівниця, але й як співачка. Хто складе пару Юрію Горбунову на зірковому балконі – досі залишається таємницею. 

Нагадаємо, що протягом всього тижня глядачі мають змогу голосувати за свої улюблені пари, таким чином наближаючи їх до перемоги у Танцях з зірками. Максимальна кількість смс та телефонних дзвінків з одного номеру телефону – 50.

Новости по теме