Віра Кекелія, Роман Дуда, Інгрет та Влад Каращук розповіли, за кого вболівають на шоу

Танці з зірками

Учасники Голосу країни поділилися враженнями від танцювального проекту.

Поделиться:

Щонеділі пари Танців з зірками виступають під живий супровід оркестру та вокалістів Голосу країни Віри Кекелії, Марти Адамчук, Інгрет Костенко, LAUD (Влада Каращука) та LUKA (Андрія Лучанка).

Підбір музичного супроводу, адаптація пісень до конкретних танцювальних стилів, репетиції з музикантами та вокалістами – окремий, великий шмат роботи у проекті. У результаті глядачі можуть насолоджуватися улюбленими піснями, а то й їхніми цікавими обробками.

1plus1.ua розпитав вокалістів шоу про їхні враження від причетності до масштабного шоу, а також які пари їм полюбилися найбільше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли бракує слів: У Viber з'явилися стікери Танці з зірками

ВІРА КЕКЕЛІЯ ТА РОМАН ДУДА

Учасники команди Сергія Бабкіна на Голосі країни-7.

Віра та Роман, які, до речі, побралися 17 жовтняУ мережі з’явилося перше фото з весілля зірок Голосу країни Віри Кекелії та Романа Дуди, вболівали за свого тренера на вокальному шоу Сергія Бабкіна.

Нагадаємо, Сергій та Сніжана Бабкіни залишили Танці з зірками у 8-му ефірі.

«Звісно, я вболіваю за Бабкіних. Це нас дуже простимулювало – бути тут, адже хочемо бути поближче до наших тренерів. Вони танцюють дуже чуттєво, по-справжньому», – зізналася Віра Кекелія.

Тут є хороші учасники. Тепер вони усвідомлюють, як ми хвилювалися на Голосі країни. Однак вболіваю за Бабкіних – вони ж рідні, – розповів Роман Дуда.

 

МАРТА АДАМЧУК

Учасниця команди Сергія Бабкіна на Голосі країни-7.

Якщо чесно, я колись вболівала за Наталію Могилевську. І тепер дивлюся – вона зовсім не змінилася. Для мене Наталія – приклад роботи над собою. Також мені дуже подобається Юрій Ткач, адже він дуже позитивний. Ми з усмішкою спостерігаємо за його виступами.

ІНГРЕТ КОСТЕНКО

Учасниця команди Потапа на Голосі країни-7.

Підтримую Юрія Ткача та Ілону Гвоздьову. Вони дуже гумористичні й чудово це поєднують із танцями. Оскільки я люблю гумор, вони мені імпонують. Коли дивлюся Танці з зірками, хочу «підтягнути» форму, навчитися танцювати.

LAUD

Учасник Голосу країни Влад Каращук, який віднедавна іменується LAUD.

 

Мені подобаються усі пари, адже вони абсолютно різні: хтось сильніший в одному стилі, хтось – в іншому. Щодо загальних вражень від шоу, то сподобалося виконувати пісню MONATIK у цікавій обробці. Kiss From A Rose виконавця Seal – також чудова пісня, раніше я в неї не вслухався, і ось настав слушний час.

LUKA

Учасник команди Святослава Вакарчука на Голосі країни-5.

«Захоплююся, як наші зірки за такий короткий період часу вчаться добре рухатися. Це важливо – показувати, що практично кожен може танцювати, головне – хотіти цього. Також дуже цікаво, коли знані пісні звучать в ефірі дещо незвично, у стилі сальси, румби тощо. Наприклад, ніколи не думав, що під пісню «Гуцулка Ксеня» можна станцювати пасодобль», – розповів LUKA.

Мені важко визначити фаворитів  у цьому шоу, адже бачу за лаштунками, як працює кожна пара. А втім, мені подобалася наполегливість Дмитра Комарова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли бракує слів: У Viber з'явилися стікери Танці з зірками

 

Новости по теме