Володимир Зеленський розповів про свою участь у «Танцях з зірками»

Танці з зірками

Шоумен зізнався, що проект «Танці з зірками» став для нього справжнім викликом.

Поделиться:

Учасник «Танців з зірками 2017», ведучий Олександр Скічко викликав на танцювальний паркет Володимира Зеленського, Володимира ДантесаДантес відреагував на запрошення Олександра Скічка взяти участь у «Танцях з зірками» та Надію Дорофеєву. Вчора, 16 липня, Дантес опублікував відеовідповідь на #танціззіркамиchallenge, у якій зізнався, що не зможе взяти участь у шоу. Досі залишається таємницею, хто ж прийме виклик Олександра Скічка – Зеленський чи Дорофеєва.

Тим часом, переможець першого сезону «Танців з зірками» Володимир Зеленський розповів сайту «1+1», що найбільше йому запам’яталося з участі в легендарному шоу.

Найяскравіший спогад про «Танці з зірками» - це перемога. Напевно, це одна із найскладніших перемог у моєму житті. Вона далася мені дуже складно. Проекту я віддав багато часу. Втратив приблизно 12 кг. Щодня, двічі на день, я тренувався. Бажаю успіху всім учасникам нового сезону цього шоу! Глядачеві потрібно показати гідний рівень. Глядача не можна обманути. Він дивиться кожну хвилину і хвилюється. Тому й ти повинен так тренуватися – щохвилини і хвилюватися. Це завжди відчувається, – розповів Володимир Зеленський.

«Найцікавіше враження – прийти на проект, не вміючи професійно танцювати. А потім усе це поступово змінюється», – поділився шоумен.

Наразі свою участь у «Танцях з зірками» вже підтвердили Дмитро Комаров, Олександр Скічко. Серед суддей шоу глядачі побачать всесвітньо відому балерину Катерину Кухар. А ось чи вийдуть популярна співачка Наталя Могилевська та відомий танцівник Влад Яма на паркет як пара - досі є таємницею. Незмінним ведучим «Танців з зірками» залишиться Юрій Горбунов.  

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явилися фото Могилевської та Ями, які раніше не публікували

Новости по теме