Відома балерина Катерина Кухар запросила ведучого Євробачення у шоу «Танці з зірками»

Танці з зірками
Відома балерина Катерина Кухар запросила ведучого Євробачення у шоу «Танці з зірками»

Танцівниця прийняла виклик від ведучого Дмитра Комарова.

Поділитися:

Телеканал «1+1» продовжує грандіозний #танціззіркамиchallenge, у межах якого стане відомо, хто візьме участь у легендарному оновленому проекті «Танці з зірками».

Уже відомо, що ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро КомаровДмитро Комаров візьме участь у проекті «Танці з зірками» спробує свої сили на головній сцені країни як учасник, а ось чи вийдуть популярна співачка Наталя Могилевська та відомий танцівник Влад Яма на паркет як пара - досі залишається таємницею. Незмінним ведучим «Танців з зірками» залишиться Юрій Горбунов.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явилися фото Могилевської та Ями, які раніше не публікували

Сьогодні стало відомо перше ім’я члена журі проекту. Всесвітньо відома балерина Катерина Кухар прийняла виклик від Дмитра Комарова та зізналася, що до зіркових учасників «Танців з зірками» буде ставитися, як до професійних танцівників:

Я приймаю #танціззіркамиchallenge від Дмитра Комарова. Рада, що довгоочікуване шоу «Танці з зірками» повертається на телеекрани. Відкрию вам таємницю: у цьому проекті я беру участь як член журі. Буду суворою, але справедливою, - пообіцяла балерина.

 

 

Всесвітньо відома артистка кинула виклик #танціззіркамиchallenge ведучому Олександру Скічко та зазначила, що вже чекає зустрічі у прямих ефірах.

Олександр Скічко – український ведучий, радіоведучий, шоумен та пародист.  Цього року Олександр став одним з ведучих пісенного конкурсу «Євробачення-2017», церемонії нагородження «Viva! Самые красивые-2017» та церемонії нагородження Української кіноакадемії «Золота Дзиґа».

Уродовж наступних декількох тижнів зірки передаватимуть одне одному #танціззіркамиchallenge, поки глядачам не стане відомий повний зірковий склад проекту. На відео знамениті артисти продемонструють перші танцювальні па та відкриють ім’я наступного учасника «Танців з зірками».

Зазначимо, що оновлені «Танці з зірками» вражатимуть глядачів сучасними танцями, неповторними костюмами та інноваційним павільйоном 360⁰.

Перший сезон відомого танцювального проекту здобув високу прихильність телеглядачів та став одним із найбільш рейтингових розважальних шоу в історії українського телебачення. За правилами проекту, десять професійних танцівників складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання десяти танцювальних композицій оцінюють телеглядачі та професійне журі.

Слідкуйте за #танціззіркамиchallenge у соціальних мережах телеканалу «1+1» та на сторінках зірок.

ПРОЙДІТЬ ТЕСТ: Який танець вам підходить?

 

Новини по темі