Юрій Ткач зізнався, кого вважає своїм найбільшим конкурентом у Танцях з зірками

Танці з зірками

Ткач та Гвоздьова розповіли, чому жодна постановка не далася їм легко.

Поделиться:

До грандіозного фіналу Танців з зірками залишилося лише два тижні. Кожна пара проекту докладає максимум зусиль та опановує нові стилі танцю для того, щоб у неділю вразити глядачів телеканалу 1+1.

Тим часом Юрій Ткач зізнався, кого вважає своїм справжнім конкурентом: «Нашим головним конкурентом був Комаров, – пожартував актор. – Насправді я вважаю нас самих найважливішими своїми противниками, адже щоразу ми маємо перевершити свій попередній номер. Для мене найсильніша мотивація, коли мені кажуть: «Юрчику, у тебе нічого не вийде». Це для мене найкращий старт: я одразу починаю гризти під собою землю».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Ткач відреагував на вчинок Дмитра Комарова у Танцях з зірками

Також Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова зізнались, яка постановка у проекті далася парі найважче: «Кожен танець – це дитина актора і танцівника. Немає жодної постановки, яка далася нам легко. Більше того, те, що ми показуємо щонеділі  на паркеті, – не тільки наша з Ілоною тяжка праця, але й робота великої команди над ідеєю, костюмами, реквізитом і т.д. Стиль ча-ча-ча дався мені найскладніше. Проте в один момент я зрозумів, що всі ці стилі насправді танцюють звичайні люди в різних куточках світу. А якщо вони можуть, тоді і я впораюся. І після цього все пішло, як по маслу», – поділився Юрій Ткач на онлайні газети КП в Україні.

Цікаво, що Ілона та дружина Юрія одразу знайшли спільну мову та навіть ділять тренування з Юрієм: Ілона займається зі своїм партнером удень, Вікторія – увечері. «Ми з Вікою розуміємо одна одну з напівпогляду. Більше того, якщо у мене з Юрчиком виникають конфліктні ситуації, він одразу йде геть. І у цей момент ми з Вікою складаємо план примирення. Є у нас своя тактика, адже дружина Юрія точно знає, як підібрати правильний момент», – зізналась Ілона, а Юрій жартуючи додав, що ці дві жінки проти нього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Ткач зізнався, на скільки кілограмів схуднув завдяки танцям

Нагадаємо, наступної неділі у півфіналі глядачі побачать на паркеті пари Наталі Могилевської та Ігоря Кузьменка, Наді Дорофеєвої та Євгена Кота, Ахтема Сеітаблаєва та Олени Шоптенко, а також Юрія Ткача та Ілони Гвоздьової. Пари виконають по два танці.

Новости по теме