«Я начинаю бороться», — Алла Мазур рассказала о злокачественной опухоли

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Алла Мазур призналась, что больна раком | Новости | 1+1

У телеведущей диагностировали рак.

Поделиться:

Вчера звезда 1+1, одна из самых известных ведущих Украины Алла Мазур решилась быть как никогда искренней со своими зрителями. На своей странице в Facebook она призналась, что у нее диагностировали онкологию. Болезнь протекала бессимптомно и была выявлена во время профилактического осмотра.

В социальной сети Алла Мазур поделилась подробностями, а также рассказала, почему решила ничего не скрывать от украинцев.

«Я знаю: про це у нас не люблять говорити публічно. Воліють залишити в колі близьких друзів і родини. І згадують в кращому разі тоді, коли вже все минулося.

Бо надто великий виклик.

Я теж піймала себе на бажанні закритися в собі і певний час так робила. Але згодом зрозуміла: не можна боятися».

Ми мусимо змінити ставлення до онкохвороб у суспільстві. Навчитися говорити про них — відкрито і спокійно. І з рівня трагедії — переводити на рівень проблеми.

«Яку — можна вирішити. Бо це, звісно, не нежить. Але давно не вирок. Медицина навчилася справлятися з цим — в багатьох випадках. Головне — виявити вчасно.

Тому — вирішила розказати вам. У мене виявили злоякісну пухлину. Вони, виявляється, є безсимптомні. І я — починаю боротися.

Вдячна собі, що таки знайшла час для огляду. Вдячна українським лікарям, які вчасно відправили на біопсію: виконавши міжнародний протокол. Вдячна за допомогу моїй родині, моїм друзям, моїм колегам з ТСН, готовим підставити плече у важку хвилину. Сподіваюсь на делікатність колег з інших видань.

І розказую, щоб надихнути кожну українську жінку — особливо після 45-ти — проходити профілактичний огляд хоча б раз в рік. І зробити це — невідкладно.

Ставитись до себе уважно.

Знаходити час — і перевірятись. Бажано — кількома способами. І навіть в кількох установах. Тоді шанси на здорове життя значно зростають.

Це всі подробиці, які вважаю доречним повідомити зараз».

Боротьба почалася, і я вже відчула: шлях не буде легким. Але я планую працювати далі, не випадати з життя.

«І вірю, що наступний пост на цю тему — нехай і через певний час — буде про перемогу. Тоді і розповім все докладніше.

Якщо у вас з'явиться бажання допомогти — прошу підтримати маленьких підопічних фонду Таблеточки. Онкохворих діток, які завжди потребують найбільшої нашої уваги».  

На заметку телеведущей стремительно отреагировали не только поклонники, но и коллеги — украинские звезды. Свою поддержку уже выразили Лидия Таран, Маричка Падалко, Соломия Витвицкая, Юрий Горбунов и другие.

Редакция 1plus1.ua присоединяется ко всем теплым словам, желает Алле Мазур сил и мужества в борьбе с недугом и скорейшего выздоровления.

Читай также:

1.

2.

3.

Новости по теме