Як проводить вихідні з донькою Лідія Таран

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

Ведуча ТСН Лідія Таран та її донька Василина розповіли, як відпочивають під час весняних вікендів.

Поделиться:

Вона красива, талановита та неймовірно чуттєва. Лідія Таран - обличчя каналу 1+1 з 2009 року. Раніше вона із Русланом Сенічкіним була ведучою Сніданку з 1+1. Нині Лідія - зірка ТСН та куратор благодійного проекту «Здійсни мрію», мета якого - реалізовувати мрії важкохворих дітей. Саме цей проект стал номінантом Телетріумфу 2018. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка Лідії Таран виграла 50 тис. грн у «Розсміши коміка. Діти»

Лідія Таран та її донька Василина розповіли, як проводять вільний час.

У суботу Василина має обов’язок - принести мені каву в ліжко. Однак оскільки вона прокидається набагато пізніше за мене, доводиться довго чекати, - посміхається Лідія. 

Лідія розповіла, що з приходом весни вони з донькою переїхали до бабусі на дачу. Сім’я часто влаштовує пікніки та відпочиває разом.

«Ми маємо свої сімейні традиції, до прикладу, завжди печемо паску (у великих кількостях). Щороку ми кажемо бабусі пекти менше, однак вона не може. Зате є з чим йти вгості», - зізнаються мама і донька.

Нещодавно Василина взяла участь у шоу Розсміши коміка. Діти і змогла виграти 50 тис. грн. Дівчинка розповіла, що на сцені почувалась впевнено та розкуто, не боялась камер та глядачів. Під час виступу Василина сказала, що у неї сувора мама.

У нас в родині вихованням доньки займаюсь я. Мене справді можна назвати суворою мамою, - стверджує Лідія. 

Крім того, Лідія Таран розповіла наступні плани проекту Здійсни мрію: 

«Перед Всесвітнім днем здійснення бажань наша команда побувала в інституті раку. Ми познайомились з багатьма прекрасними дітьми з неймовірними мріями, які вже кортить втілити в життя. Діти малювати свої бажання на папері. Поки що ми не розповідатимемо про них, але наші плани мають наступний вигляд - назбирати 100 тис. мрій і 100 тис. чарівників». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідія Таран зізналася, як потрапила на телебачення

Новости по теме