"Це називається синдром передчасного горювання": Марічка Падалко розповіла, як хвилюється за чоловіка-військового

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Марічка Падалко: про синдром передчасного горювання та чоловіка-військового

Ведуча ТСН Марічка Падалко поділилася зворушливим сімейним фото.

Поделиться:

Ведуча ТСН та марафону "Єдині новини" Марічка Падалко до Дня сім'ї, який відзначали 14 травня, поділилася сімейним фото та розповіла про вплив війни на її родину. 

"Зараз дуже складні часи для багатьох українських сімей. Деякі сім’ї, на жаль, розбиті назавжди, деякі розділені тимчасово, тому що жінки з дітьми в евакуації, а чоловіки в Україні. А ще тисячі сімей, в яких чоловіки на фронті. І це постійне переживання", — каже Марічка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міжнародний день сім'ї: ведучі 1+1 поділились світлинами з найріднішими

Марічка Падалко з родиною - 1+1

Чоловік ведучої ТСН зараз знаходиться на фронті. Після спілкування з психологом Марічка зрозуміла, що має синдром передчасного горювання:

"Це називається «синдром передчасного горювання». Коли твоя близька людина знаходиться в смертельній небезпеці — або це важка хвороба, або як з ситуацією з війною — твій чоловік на фронті. Коли він поїхав, ти починаєш собі малювати різні сценарії, уявляти найстрашніші дні в житті вашої родини. Розмірковувати, як ти будеш потім сама жити. Фактично починаєш готуватись до найгіршого і вибудовувати своє життя так, ніби ти вже сама. Ти настільки замикаєшся в цих переживаннях, що не ділишся з чоловіком потрібним рівнем турботи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марічка Падалко вперше разом із сином завітала до студії "Сніданку з 1+1" та пригадала початок повномасштабної війни

Впоратися з переживаннями Марічці Падалко допомагає приклад чоловіка:

"Коли чоловік на кілька днів приїжджає додому, я найбільш любляча дружина у світі. А коли він їде, в мене одразу починається це передчасне горювання. Але як тільки я це усвідомила, зрозуміла, що це діагноз, якого треба позбуватися. Мій чоловік вчить мене кожен день цінувати, в усі складні моменти хапатися за життя і будувати плани на майбутнє тільки позитивні".

Дивіться також, як Марічка Падалко брала участь в Бостонському марафоні.

Новости по теме