Марічка Падалко озвучила мультфільм «Тачки 3»

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Марічка Падалко  озвучила мультфільм «Тачки 3»

Ведуча ТСН вперше взяла участь у дубляжі та подарувала свій голос головній героїні.

Поделиться:

З 15 червня у кінотеатрах стартує анімаційний хіт літа від  Disney/Pixar «Тачки 3». За сюжетом улюбленець публіки Блискавка Макквін має довести новому поколінню, що на трасі йому досі немає рівних. Попереду карколомні пригоди з новими друзями і ризиковані ситуації, від яких перехоплює подих. За пальне анімаційних перегонів відповідає український дубляж, повний драйву і гумору.

Цього року до зіркової команди українського дубляжу долучилась популярна телеведуча Марічка ПадалкоМарічка Падалко дала поради, як поєднувати кар’єру та виховання дітей. ЇЇ голосом заговорить одна з головних героїнь улюбленого мультфільма Наталі Точняк – репортерка у галузі спортивних перегонів. У світі Тачок саме Наталі може дати найкомпетентнішу оцінку гонщику, його потужності і шансам на перемогу. 

Сама ведуча каже, що на користь озвучування саме цього персонажа вона має цілих три аргументи:

Це мій перший досвід у дублюванні. І дуже приємно, що це мультик, який полюбляють мої діти. Вони передивилися першу і другу частини, знали, що я беру участь у кастингу, і дуже сильно вболівали за мене.  До того ж, я озвучую героїню Наталі, яка, по-перше, журналістка, по-друге, розуміється на автоперегонах,  а я раніше вела спортивні новини, а по-третє, я ведуча не лише новин, а ще й дитячої програми, тож ця роль мені дуже близька. Сподіваюся, глядачам сподобається!

В оригінальній версії фільму персонажа дублює відома  голлівудська актриса Керрі Вашингтон.

Разом із Марічкою у мультфільмі прозвучать вже знайомі шанувальникам голоси Ольги Сумської, Остапа Ступки, а також Олександра Скічко. Дивіться нову анімаційну пригоду в українському прокаті з 15 червня.

Новости по теме