Марічка Падалко знову стала репортером спортивних новин

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

Ведуча ТСН розповіла, як опановувала нову роль.

Поделиться:

Сьогодні, 15 червня, в кінотеатрах України стартує показ анімаційного літнього хіта «Тачки 3». Цього року до зіркової команди українського дубляжу мультфільму долучилася ведуча ТСН Марічка Падалко. У ранковому шоу «Сніданок з 1+1» вона розповіла про свій перший досвід у дубляжі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 мультфільмів з українським дубляжем, які озвучили зірки «1+1»

Усі думають, що ті, хто дублюють, знають про мультик, про своїх персонажів, але це не так. Моя остання фраза у стрічці: «Оце так сезон!». І я тільки вчора побачила, що маю на увазі, говорячи ці слова, - зізнається Марічка.

Попри те, що ведуча озвучувала мультфільм уперше в житті, не мала можливості підготуватися до ролі. Єдине – приблизно знала про свого персонажа. «Я розуміла, що це журналістка, яка знає собі ціну. Трохи любить доколупуватися – і це частково відповідало тому, якою я є в житті», - говорить ведуча.

Мені дуже пощастило попрацювати з режисером Костянтином Лінартовичем. Це людина, яка підтримує і дуже надихає. Український дубляж надзвичайний! - ділиться Марічка.

Голосом ведучої ТСН заговорила одна з головних героїнь мультфільму Наталі Точняк – репортерка спортивних подій. У світі Тачок саме Наталі може дати найкомпетентнішу оцінку гонщику, його потужності та шансам на перемогу. В оригіналі цю харизматичну Тачку озвучила Керрі Вашингтон.

«Одразу подивилася, хто вона така. Це доволі експресивна, темношкіра дівчина. – говорить Марічка. Тому я думала, що в її мові у «Тачках» буде більше експресії. Але мені здалося, що вона була доволі стримана. Тому не дуже ми орієнтувалися одна на одну».

Виявилося, що озвучувати автівку доволі складно. «Учора коли дивилася «Тачки», зрозуміла, що таке професіонал. Тачка – це навіть не жива істота. Це навіть не анімаційна тваринка. Тому тачки передавати як персонаж ще складніше. Але коли чуєш Ольгу Сумську – відразу розумієш, що це говорить жінка. Навіть не тачка. Це фантастично», - ділиться враженнями Марічка.

Телеведуча зізналася, що дуже хвилювалася проте підтримка родини її підбадьорювала та додавала впевненості.

Чоловік – мій найбільший критик. Він мене підтримував і гладив по руці, щоб я не хвилювалася в кінотеатрі, - згадує Марічка Падалко.

Зі слів ведучої, мультфільм сподобається не тільки завзятим шанувальникам «Тачок», а й тим, хто вперше познайомиться з героями цих пригод: «Можна сміливо йти на «Тачки 3», навіть якщо не бачили попередні частини. У мультику зрозуміло подана вся передісторія».

До того ж анімаційна пригода обіцяє дивувати неочікуваними поворотами.

Стрічка має несподівану кінцівку. Коли дивишся мультфільм, думаєш, що, можливо, буде фінал А чи фінал Б. Певно, фінал Б, бо стрічки не було б. А виходить фінал С, - заінтригувала ведуча.

Нагадаємо, що разом із Марічкою у мультфільмі прозвучать вже знайомі шанувальникам голоси Ольги Сумської, Остапа Ступки, а також Олександра Скічко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий дубляж анімації «Нікчемний я 3»: Секретний агент Люсі знову заговорила голосом Катерини Осадчої 

Новости по теме