Наталія Мосейчук провела уроки для маленьких пацієнтів лікарні Святого Миколая у Львові

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Як Наталія Мосейчук провела уроки для маленьких пацієнтів лікарні Святого Миколая у Львові (фото) - 1+1

Ведуча вперше відвідала нову Школу Супергероїв у Львові.

Поделиться:

Телеведуча 1+1 та єдиного марафону новин, кураторка проектів Право на Освіту та Школа Супегероїв Наталія Мосейчук вперше відвідала нову Школу у лікарні Святого Миколая у Першому медоб’єднанні у місті Львів. Радісну новину про відкриття першої Школи Супергероїв у місті Лева ведуча символічно повідомила минулоріч у грудні в День Святого Миколая. А нещодавно навідалась у перший з трьох класів, що вже відчинив свої двері для маленьких пацієнтів лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: YouTube-каналу Наталії Мосейчук виповнюється рік: яке інтерв'ю було найскладнішим

наталія мосейчук 1+1

Наталія Мосейчук не тільки познайомилась з учнями та батьками, неймовірними педагогами, медиками, а і долучилася до проведення уроків. Наталія має педагогічну освіту та диплом вчителя іноземної мови. Тому уроки англійської мови - для найменших учнів та урок історії - у середній школі - пройшли захопливо та цікаво. А ще разом з маленькими пацієнтами телеведуча взяла участь у квест-навчанні про різницю мрій та бажань. Найзаповітнішими, звісно, були перемога України та мир. Особливо вразила Наталію мрія Микити з Бахмута про відбудову міста. На пам’ять про зустріч телеведуча отримала каритну з відбитками долоньок маленьких пацієнтів.

наталія мосейчук 1+1

Поки навчання триває в одному з трьох запланованих класів. В інших - за кілька тижнів завершується ремонт. Та це не заважає маленьким пацієнтам успішно вчитися. Тільки у березні у Школі відбулося майже 500 занять. Вчаться у Школі - майже 200 маленьких пацієнтів.

“Три класи! Уявіть! Скоро це стане реальністю. Дякую медикам за розуміння освітніх потреб дітей, дякую неймовірному колективу вчителів, зберігаю тепло наших обіймів, ви фантастичні! Дітям важливо мати вікно у світ. І коли вони потрапляють у лікарню - це новий досвід, що лякає. Тому поруч має бути щось зі звичайного життя - вчитель і школа, книжка, казка. Все це дає Школа Супергероїв” - поділилася враженнями Наталія Мосейчук, яку у Школі Супергероїв називають хрещеною мамою.

наталія мосейчук 1+1

наталія мосейчук 1+1

ВП “Лікарня Святого Миколая” стала прихистком - 28 відділень з початку війни приймали дітей та дорослих з усіх куточків України. Рятували, відновлювали, повертали до руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Мосейчук розповіла, як готується до запису відео на YouTube та вперше познайомила з домашнім улюбленцем на ім’я Філімон (фото)

Наразі в Україні 11 Шкіл Супергероїв. Працюють у Львові, Житомирі, Києві, Дніпрі, Харкові. З 2021 року ШС є державною установою. Це велика перемога, якої Наталія разом з всією командою проекту Право на Освіту, Школи Супергероїв, волонтерів, пертнерів, однодумців досягли. Попри війну держава забезпечує школи, зокрема, заробітну плату вчителів

Новости по теме