Світлана Білоножко дала інтерв'ю про останні дні чоловіка Віталія

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Світлана Білоножко розповіла про останні дні чоловіка Віталія

Світлана Білоножко пригадала останні дні з коханим і назвала головний секрет їхнього щасливого подружнього життя у розмові з Соломією Вітвіцькою.

Поделиться:

На початку січня на 71-му році життя не стало народного артиста України Віталія Білоножко. Його дружина Світлана розповіла ведучій "1+1 Марафон" і ТСН Соломії Вітвіцькій про останні дні коханого, яким він був чоловіком, і як ставився до творчості й творчих людей. 
 
Світлана Білоножко пригадала перші дні повномасштабного вторгнення – і як Віталій запрошував у їхній будинок рідних, друзів, знайомих, аби бути разом у найстрашніші години. Останні роки чоловік рідко з’являвся на концертах через свою хворобу – цукровий діабет. Але разом з дружиною Світланою стабільно організовували для захисників благодійні виступи, провідували поранених у військовому госпіталі, передавали ліки на фронт. Віталій Білоножко, за словами коханої, до останнього вірив, що підлікується і знову вийде до своїх глядачів на велику сцену. Проте одного вечора Віталію стало погано, швидка відвезла до лікарні, де після допомоги лікарів, йому полегшало. Навіть перебуваючи у лікарні, чоловік переймався за рідних – розпитував як справи, які новини.

"Те, що трапилось – для нашої родини – це трагедія. Особисто для мене це взагалі кінець світу, якщо так казати. Я не розумію, що його немає... У мене таке враження, що він весь час поруч. Я з кимось говорю, кажу: "Давайте Віталіка запитаємо", і я себе ловлю на думці, що не запитаємо... Але він завжди поруч. Мені сниться весь час, що він мене гладить по голові – якесь таке ніжне, тепле і наче здалеку чомусь. Я швидко прокидаюсь, а його немає. Мені весь час здається, що він десь поруч", – розповіла Світлана Білоножко.

Віталій та Світлана були разом 47 років. Жінка каже, що головний секрет їхнього щасливого подружнього життя – ніколи не лягати спати посвареними. Цьому Світлану навчив її батько Григорій.

Новости по теме