Тіна Кароль зробила особливий подарунок онкохворій дівчинці

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Тіна Кароль здійснила мрію онкохворої дівчинки
Лідія Таран / Facebook

Коли Тіна Кароль прийшла в гості до 11-річної Валерії, дівчинка розплакалася.

Поделиться:

Дмитро Комаров зібрав 565 тисяч для порятунку дівчинкиЗірковий тренер «Голос країни 7» Тіна Кароль здійснила мрію онкохворої Валерії Кікош. Співачка приїхала на Житомирщину, щоб підбадьорити та розрадити 11-річну дівчинку.

Валерія Кікош із міста Озерне під Житомиром має онкологічне захворювання – нейросаркому. Остання хіміотерапія далася Лері дуже важко.

Мама перепробувала все, щоб повернути їй жагу до життя. Останнім криком про допомогу став її пост у Facebook про маленьку таємну мрію її донечки – заспівати разом із Тіною Кароль.

Місяць тому ТСН уже просили небайдужих зібрати гроші на її лікування Валерії. Відгукнулися сотні українців. Дівчинка вже пройшла курс хіміотерапії в турецькій клініці. Тепер нарешті вдома, проте попереду знову важке лікування. Лера почала відмовлятись від їжі та постійно плакала.

Читайте також: Лідія Таран та Олександра Лобода влаштували онкохворим дітям свято шоколаду

Про мрію Лери заспівати разом із Тіною Кароль волонтери написали у Facebook. Прохання дівчинки сколихнуло соціальні мережі. Сотні перепостів, дзвінків і повідомлень. Прохання дівчинки надійшло і в проект «Здійсни мрію».

Тіна Кароль приїхала до дівчинки просто додому та виконала її заповітну мрію – заспівали разом, також зірковий тренер подарувала Валерії браслет із сердечком, на якому написані слова з її пісні «Здаться ты всегда успеешь».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль зустрілася з дівчинкою Ізабеллою з Охматдиту

Ти бачиш, яка ти сильна, ти стоячи мене зустріла. Я все знаю, що це взагалі дуже-дуже складно, - сказала Тіна Кароль маленькій Лері.

Ніколи не здаватись і вірити в одужання закликають лікарі відділення онкогематології Житомирської обласної дитячої лікарні. Свого часу саме Тіна Кароль допомагала придбати медичне обладнання для цього закладу. Проте, окрім медикаментів, хворим потрібні ще й позитивні емоції.

Боротьба з онкологією має бути тільки на позитиві, тобто віра у те, що буде все нормально. І позитивні емоції тут дуже важливі, - говорить лікар-онкогематолог Житомирської обласної дитячої лікарні Олексій Кульбіда.

Саме для діток, які щодня борються за свої життя, «1+1 Медіа» і ТСН спільно зі всеукраїнським благодійним фондом «Крона» започаткували проект «Здійсни мрію», куратором якого є телеведуча Лідія Таран. Проект допомагає здійснювати мрії дітей, для яких кожен прожитий день - це диво.

Нагадаємо, що нещодавно Дмитро Комаров зібрав 565 тисяч для порятунку дівчинки.

Новости по теме