Юлія Бориско зізналася, чому уникає публічності

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Ведуча ТСН Юлія Бориско зізналася, чому уникає публічності
1plus1.ua

Ведуча ТСН Юлія Бориско розповіла, як їй вдається поєднувати роботу і сім'ю та чому вона уникає публічності.

Поделиться:

Сьогодні, 28 листопада, ведуча ТСН. Ніч Юлія БорискоЮлія Бориско святкує День народження. Талановита ведуча вдало поєднує роботу та сімейні справи: разом з чоловіком Романом Вибрановським вона виховує двох дітей – Соломію та Марка.

Нещодавно Юлія Бориско разом зі своїми колегами Аллою Мазур, Соломією Вітвіцькою, Лідією Таран, Марічкою Падалко та Наталією Мосейчук знялася у сенсаційній фотосесіїЯк створювалася сенсаційна обкладинка «VIVA!» із зірками ТСН у голлівудському стилі у голлівудському стилі для журналу «VIVA!».

На сторінках глянцю про зірок вперше в історії вийшла спецтема «Історії сильних жінок» про ведучих ТСН з нагоди 20-річчя найпопулярнішої та найавторитетнішої програми новин в Україні.

Жінки, які щодня повідомляють новини з екранів ваших телевізорів, вперше розповіли про сокровенне. Тож в новому випуску журналу «VIVA!» читачі познайомляться з історіями сильних, красивих і стильних справжніх жінок, які вражають та надихають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як чарівні ведучі ТСН позували для для журналу «Viva» (фото та відео).

Протягом восьми років Юлія Бориско виходить в ефір з випуском новин о 23:15. Зіркова матуся розповідає, що, на жаль, у неї немає можливості читати дітям казку на ніч та вкладати їх спати.

Це болюча тема. Звичайно мені хотілося розповідати дітям казки перед сном, особливо коли вони ходили в садочок.

Бориско розповідає, що завжди намагалася компенсувати брак уваги на вихідних. Саме це і стало причиною «непубличності» ведучої:

Я не хочу, щоб мої діти потім мені казали, що їм не вистачало материнського тепла. До речі, чоловік часто чекає мене вдома після ефірів, і що найстрашніше – зі смачною вечерею.

Нагадаємо, журнал «VIVA!» оголошує спеціальний конкурс. 15 читачів, які зроблять фото з журналом та поставлять хетшет #viva_tsn у соцмережах можуть отримати запрошення на чаювання з зірками новин ТСН!

Беріть участь у конкурсі та знайомтеся особисто з відомими жінками, які творять історію!

Новости по теме