Астрологічний прогноз на цей робочий тиждень: чи треба боятися п'ятницю 13? (коментує астролог)

Астрологічний прогноз на робочі дні 9-13 серпня
Pexels/Adi K

Цей тиждень, за словами астрологині, буде вдалим для самопізнання.

Поделиться:

Ще два тижні місяць буде зростати. За місячним календарем у цей період астрологи рекомендують сфокусуватися та прислухатися до себе, поговорити з власним "я", щоб зрозуміти, що не так відбувається в житті, що слід змінити чи покращити. А наступні 14 днів — це час для чогось нового: подорожей та реалізації мрій. Про кожен з прийдешніх днів детальніше дізнались в студії "Твого дня" від астрологині Розалії Романової.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Публікуєте фото дітей у соцмережах? Астролог та психолог розказують, чому (не) варто

За словами астрологині, на нас очікує найкращий тиждень серпня. Він починається з понеділка, в якого символ — ріг достатку. Сьогодні, в понеділок, ми можемо дізнатись, що для нас корисно, а що ні. Це гарний час для того, щоб налаштуватися на себе. А от що Розалія Романова передвіщає на вівторок? Розповіла:

У вівторок можна багато чого запланувати. Символ дня — гепард, який готується до того, щоб атакувати. Проте від цього можна ухилитися й багато чого гарного зробити.

Середа вважається цікавим та спокусливим днем, а четвер — найчарівнішим. Чому? Астрологиня пояснила:

Буде момент, коли ви матимете можливість зробити правильний вибір. А от символ четверга — єдиноріг, казкова істота. В цей день з вами може статися будь-яке диво, якщо ви повірите. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 10 серпня для всіх знаків зодіаку: тривога та сумніви відбирають багато енергії, займіться побутовими справами

Наймістичніший день та дата, яку багато хто боїться: п'ятниця 13. Яка вона буде на цей раз? Розалія Романова зауважує:

На цей раз з п'ятницею 13 нам пощастило. Символ дня — хмарини чи журавель. Не треба боятися збігу числа й дня тижня. Розслабтесь, згадайте, що зараз літо та час для відпочинку. Це буде дуже гарний день!

Ми всі очікуємо на можливість поспостерігати за метеорним потоком Персеїди: ніч, коли зорепад буде найактивнішим, з 12 на 13 серпня (тобто з четверга на п'ятницю). Що в цей день радить астрологиня та чи варто загадувати бажання дивіться в сюжеті: