Лейла Танлар розповіла про дебют у серіалі «Уламки щастя» та акторську дієту

Лейла Танлар: Біографія, особисте життя та фото.

Поделиться:

Уламки щастя: Затяті суперниці відверто розповіли про погрози та особисті стосунки8-го серпня на 1+1 стартує найдраматичніша прем’єра телесезону – турецький серіал про любов «Уламки щастя» – історія про долю двох сімей, які несподівано дізналися, що через помилку в пологовому будинку вони виховують дітей одна одної.

18-річна актриса Лейла Танлар зіграла в стрічці одну з головних ролей – добру дівчину з простим характером і чесними намірами – Джансу.

БІОГРАФІЯ ЛЕЙЛИ ТАНЛАР

Турецька актриса Лейла Танлар (Leyla Tanlar) народилася 13 грудня 1997 року в Стамбулі (Туреччина). Змалку дівчинка мріяла виступати в театрі і зніматися в кіно.

У шість років Лейла почала займатися в модельній школі. Мама Лейли Танлар прагнула, щоб дівчинка завжди проводила вільний час з користю, тому актриса також займалася музикою та співала в хорі.

Зірка серіалу «Уламки щастя» розповіла про співпрацю зі співаком Джастіном БіберомУ чотирнадцять років Лейла Танлар почала відвідувати курси акторської майстерності. У цей час жоден шкільний виступ міні-театру не відбувався без її участі. Після закінчення школи, юна актриса вступила до Італійського ліцею. Сім'я Лейли Танлар у всьому підтримує актрису.

Життя навчило мене ставити великі цілі та сприймати труднощі, як сходи, а не як перешкоди, – каже актриса.

ЛЕЙЛА ТАНЛАР: ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ

Нещодавно прихильники актриси заговорили про те, Лейла Танлар почала зустрічатися з сином знаменитого футболіста Тариком Еміром. Спершу юна актриса спростовувала подібну інформацію.

Ми вчилися разом в одному навчальному закладі, у нас просто багато спільних інтересів, – переконувала Лейла.

Проте журналістам вдалося зробити кілька фото, які підтверджують романтичні стосунки Лейли Танлар і Тарика Еміра.

У мережу потрапило кумедне відео зі зйомок серіалу «Уламки щастя»ФІЛЬМОГРАФІЯ ЛЕЙЛИ ТАНЛАР

Турецький серіал про любов «Уламки щастя» – це кінодебют Лейли Танлар. Юній актрисі відразу доручили головну роль – добру та чесну дівчину Джансу.

Стрічка розповідає про життя двох дівчат, яких переплутали в пологовому будинку. Головні ролі зіграли юні турецькі красуні Аліна Боз і Лейла Танлар.

У мене тісні стосунки з батьком і братом, як і в Джансу. Проте моя героїня дуже м’яка.  Я ж не така чутлива. Якщо побачу несправедливість, я не стоятиму осторонь, – розповідає Лейла Танлар.

Актриса дуже радіє тому, що має можливість вчитися в найкращих вчителів – акторів Еркана Петеккая, Нургуль Ешілчай, Ебру Озкан та інших.

Вони вчать мене, як поводитися біля камери, допомагають правильно поставити голос і керувати емоціями. За стільки місяців ми стали однією сім'єю, тому перед камерою ми теж сім'ю, – каже актриса.

За словами дівчини, її робота – це бізнес. Юна актриса мріє стати популярною не лише в Туреччині, а й далеко за її межами.

Іноді до мене підходять зі словами «ах, моя солодка», обіймають і йдуть. Це дивне і прекрасне почуття! – зізнається Лейла Танлар.

Уламки щастя: Еркан Петеккая розкрив секрет щасливого сімейного життяФОТО ЛЕЙЛИ ТАНЛАР: Instagram

В Instagram Лейли Танлар чимало фото зі зйомок серіалу «Уламки щастя». Дівчина часто публікує світлини зі своїми колегами – Аліною Боз, Ерканом Патеккая, Нургуль Ешілчай та іншими.

Також турецька актриса активно ділиться з прихильниками особистими фото. З Instagram Лейли Танлар можна дізнатися, як вона тримає себе в формі, та відпочиває від роботи.

У мене є спеціальна дієтична програма, якої я дотримуюся вже близько трьох років. П'ю багато води, не їм білий хліб і смажене. Харчуюся салатами і свіжими овочами, – каже Лейла Танлар.

Дивіться новий турецький серіал Уламки щастя – 1 серія онлайн.