Євген Кошовий зізнався, де мріє зробити концерт “Вечірнього Кварталу” після перемоги

Новий Вечірній Квартал
Євген Кошовий зізнався, де мріє зробити концерт “Вечірнього Кварталу” після перемоги – 1+1

Цієї суботи, 18 березня, о 19:30 на телеканалі 1+1 Україна відбудеться премʼєра нового благодійного концерту  “Вечірнього Кварталу”.

Поделиться:

Актори “Вечірнього Кварталу” та “Жіночого Кварталу” підготували гумористичні номери  на найактуальніші теми, знайомі кожному українцю, а також зворушливі пісні. 

На глядачів чекає пародія на Бориса Джонсона та його дружину Керрі у виконанні Юрія Ткача та Ірини Сопонару.  Про те, як колишній премʼєр міністр Великої Британії збирається у відрядження до України і яку сцену ревнощів влаштувала Керрі чоловікові — дивіться у новому випуску.  Не обійдеться без музичних сюрпризів. Дует “Степан і Гіга”  у складі Кошового та Ткача заспіває реп про кохання терористів. Акторки “Жіночого Кварталу” підготували номер разом з українською співачкою FIINKA, а хітмейкер MONATIK презентує нову пісню “Сила”. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жорсткий гумор та зворушливі номери: зірки "Вечірнього Кварталу" про нові благодійні концерти та жарти під час війни (інтерв’ю)

вечірній квартал 1+1

На зйомках благодійного концерту “Вечірнього Кварталу” були присутні захисники і захисниці України, лікарі та волонтери.

Гумористи продовжують своїми виступами підіймати настрій і заряджати позитивом глядачів, адже гумор зараз — це потужна зброя проти ворога. 

Крім того, актори “Вечірнього Кварталу” та “Жіночого Кварталу” організовують  виступи у військових частинах, госпіталях, бомбосховищах. Але вірять, що після перемоги будуть великі концерти, на яких зберуться усі українці. У планах “кварталівців” є концерт на стадіоні “Олімпійський”. Про це розповів  художній керівник “Вечірнього Кварталу” Євген Кошовий за лаштунками зйомок благодійного концерту.

вечірній квартал 1+1

“Ми разом з артистами, з якими їздимо з виступами до військових, плануємо зробити великий концерт на “Олімпійському”. Про нього будуть знати і за кордоном. Думаю, і світові зірки теж візьмуть участь. Треба популяризувати український контент”, -  поділився планами Євген Кошовий.

Не пропустіть новий благодійний концерт «Вечірнього Кварталу» на телеканалі 1+1 Україна 18 березня о 19:30.

Нагадаємо, для того аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новости по теме