Жорсткий гумор та зворушливі номери: зірки "Вечірнього Кварталу" про нові благодійні концерти та жарти під час війни (інтерв’ю)

Новий Вечірній Квартал
19:00
Щонеділі
Інтерв'ю: зірки "Вечірнього Кварталу" про нові концерти та жарти під час війни

Дивіться новий благодійний концерт «Вечірнього Кварталу» на телеканалі «1+1 Україна» 11 та 18 березня о 19:30.

Поділитися:

11 березня і 18 березня о 19:30 на телеканалі «1+1 Україна» відбудеться прем’єра нових благодійних концертів "Вечірнього Кварталу". Актори «Вечірнього Кварталу» та акторки "Жіночого Кварталу" презентують нові гумористичні мініатюри та музичні номери на актуальні теми. Ми побували за лаштунками концерту і дізналися, що чекає глядачів, про що мріють зірки "Кварталу" та чому важливо зберігати гумор в умовах війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернення Тищенка та ревнощі дружини Бориса Джонсона: Євген Кошовий про нові концерти "Вечірнього Кварталу"

Квитки на благодійні концерти "Вечірнього Кварталу" не продають, а запрошують на них тих, хто наближає нашу перемогу. Хол театру, де проходили зйомки, був переповнений захисниками і захисницями України, лікарями, волонтерами. Всі вони прийшли, аби насолодитися порцією гумору та збагатитися позитивною енергією. Посеред холу актори "Жіночого…" та "Вечірнього Кварталу" роздають інтерв’ю та водночас готуються до виступів.

Вечірній Квартал 2023 - 1+1

Якими будуть нові концерти "Вечірнього Кварталу"? Що чекає глядачів?

Євген Кошовий: Ми ще в минулому році до Дня Незалежності України вирішили об’єднатися із "Жіночим Кварталом" в "Єдиний Квартал". І ми так трошки молодшими виглядаємо, і цікаво з дівчатами співпрацювати. В нових концертах глядачів чекає жорсткий гумор. Без міцного слова теж не обійдеться, але, вибачте, який час, такий і гумор. 

Олександр Пікалов: Буде щемливий номер, який з’явився після одного з наших виїздів до хлопців на Схід. Останній концерт в кожному такому заїзді ми даємо в реабілітаційному центрі під Харковом, де лікуються наші військові. Туди ж до них приїздять родини. І ось після виступу, коли ми вийшли на вулицю, до нас підійшла дівчинка і каже: "Привіт, я Даша, можна я вам зачитаю вірша?". І вона так талановито декламувала вірш, що ми вирішили запросити її виступити у "Вечірньому Кварталі".  Вона прочитає вірш про батька-захисника перед піснею, яка присвячена всім дітям наших військових, які дуже чекають вдома на свого тата, маму, брата. І вони дочекаються! Як подумаю про цей номер, аж з’являється комок в горлі.

Володимир Шумко: Буде багато нових номерів, які стосуються нашого сьогодення і війни в країні. Водночас будуть номери, які повертатимуть глядачів в довоєнні часи, в мирне життя.

Вечірній Квартал новий випуск - 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виступ доньок Кошового та Ткача та пародія на Шольца: якими будуть нові концерти "Вечірнього Кварталу"

Чому важливо зберігати почуття гумору в умовах війни?

Євген Кошовий: Я думаю, що українці ніколи не втрачали почуття гумору. В цьому, напевно, є одна з наших відмінностей від русаків. Вони все приймають, як на зло, а ми від того просто кайфуємо. 

Олександр Пікалов: Військові в нас зараз такі, з рок-н-ролом, тому і гумор у нас відповідний. Ми хочемо, щоб вони на наших концертах відпочивали, отримували більше кайфу, більше спілкування.

Володимир Шумко: Щоб не відбувалося в моєму житті, я завжди з цього хочу посміятися. Напевно, це захисна реакція мого організму. Але мені це допомагає. Я думаю, багатьом людям допомагає. Я приїжджаю на гастролі в інші міста, бачу людей, спілкуюся з ними, і вони хочуть, щоб до них приїздили саме з гумором.

Новий Вечірній Квартал - 1+1

Що побажаєте українцям цієї весни?

Євген Кошовий: Бажаю, щоб якомога швидше настала перемога, щоб жах війни врешті-решт закінчився. Дівчатам бажаю, щоб їхні серця були сповнені весною, і вони цю весну дарували всім. 

Володимир Шумко: Я хочу, щоб ця весна була спокійною, тихою і теплою, щоб в нас був гарний настрій, були тільки посмішки. І, звісно, хочу побажати те, про що мріють всі українці і я — перемоги!

Також глядачів чекають музичні номери та приємні сюрпризи. Наприклад, акторки «Жіночого Кварталу» виконають пісню-присвяту всім дітям, які чекають на своїх батьків з війни. На сцену разом з ними вийшли доньки Юрія Ткача — Єлизавета, та Євгена Кошового — Серафима. Також серед музичних номерів будуть виступи хітмейкера MONATIK, випускниці «Голосу країни» Kola в дуеті з MamaRika, а також - Злати Огнєвіч, ROXOLANA, FIINKA,  CHEEV, гурту PROBASS HARDI.

Дивіться новий благодійний концерт «Вечірнього Кварталу» на телеканалі «1+1 Україна» 11 березня о 19:30.

Новини по темі